Furt la Petrești

• publicat la: 10 iunie 2016
Furt la Petrești

Polițiștii Secției Rurale Petrești,  au identificat în cursul zilei de ieri un minor de 12 de ani din comună, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției Rurale Petrești au identificat un minor din localitate, pe care îl bănuiesc de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, minorul ar fi pătruns într-una din zilele perioadei  15.03 – 16.05.2016 în locuința lui V.S. de 45 de ani din Pișcolt, de unde a sustras mai multe bunuri constând în telefoane mobile,  carduri de memorie, ș.a., în valoare totală de aproximativ 500 lei.

Minorul ar fi pătruns în locuință prin efracție, pe timp de zi, cunoscând faptul că proprietarul este plecat din țară.

O parte din bunuri au fost recuperate, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii de către acesta a infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, pe drumurile din județ au avut loc două accidente rutiere soldate cu răniți.

Astfel, în data de de 09.06.2016, în jurul orei  09.45, polițiștii rutieri din Tășnad au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe strada Tudor Vladimirescu din localitate.

La fața locului s-a stabilit că un biciclist,  I.I. de 28 de ani din Tășnad, circulând cu bicicleta pe un drum secundar, la o intersecție nu a respectat semnificația indicatorului oprire, intrând astfel în coliziune cu un autotractor condus regulamentar de  un bărbat de 37 de ani din Suplacu de Barcău, jud.Bihor.

În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni, motiv pentru care  a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii iar cercetările continuă sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Lasati un comentariu