„Visul unei nopți de vară” pe scena Teatrului

• publicat la: 23 iunie 2016
„Visul unei nopți de vară” pe scena Teatrului

Marți, 21 iunie 2016, de la ora 18.00 la Sala Teatrului Municipal din Carei a avut loc premiera piesei de teatru „Visul unei nopți de vară”, adaptare după cunoscuta capodoperă a lui William Shakespeare.

    Spectacolul, pus în scenă de membrii trupei de teatru M.E.E.M. din cadrul Centrului Cultural Carei, a constat într-un exercițiu teatral aflat într-o continuă transformare și dezvoltare, publicul fiind de asemenea un personaj important în procesul de realizare a spectacolului.
    Evenimentul desfășurat aseară a reprezentat prima ieșire la public a tinerilor membri ai trupei M.E.E.M., în noua formulă. Aceștia au încercat să impresioneze publicul prin entuziasm și energie, efortul lor fiind răsplătit cu aplauze consistente la finalul spectacolului.
  
.
  Distribuția a fost formată din elevii-actori: Adina Câțcovan, Iulian Lucuța, Teodora Mareșanu, Diana Zaharie și coordonatorul, Adrian Ștefănuți.
    Membrii trupei, alături de coordonatorul lor țin să mulțumească colegilor de la Centrul Cultural, de la Muzeul Municipal Carei, de la Biblioteca Municipală Carei pentru sprijinul acordat și nu în ultimul rând părinților, prietenilor și publicului, pentru susținerea necontenită.

Lasati un comentariu