Borne kilometrice transformate în coşuri de gunoi la Carei

• publicat la: 24 iulie 2016
Borne kilometrice transformate în coşuri de gunoi la Carei

Cele mai la îndemână soluţii ale trecătorilor careieni pentru a scăpa de micile ambalaje de hârtie fără a le arunca pe jos sunt bornele kilometrice amplasate prin oraş. Buletin de Carei vă prezintă imagini inedite cu borne kilometrice folosite pe post de coş de gunoi.

Pe zi ce trece careienii dezvoltă  abilităţi de orientare pentru orice situatie cu care se confruntă fără a intra în panică. După ce în ultimul an au învăţat să evite gropile si capcanele de pe carosabil, acum  au găsit modalitatea de a proteja oraşul de gunoaie prin folosirea tuturor posibilităţilor de colectare a micilor deşeuri  în lipsa coşurilor de gunoi în număr  necesar.

Una din solutiile găsite de trecătorii din centrul oraşului pentru a scăpa de  micile ambalaje sunt bornele kilometrice. Ceea ce pentru şoferii din trafic  reprezintă o bornă kilometrică, pentru un  pieton este un coş de gunoi improvizat. Astfel, oraşul este ferit de  micile deşeuri.

Buletin de Carei

comentarii

de vasi ursuletu' la 26 iulie 2016 - 12:51

hai serios!? pentru nesimtirea si lipsa celor 7 ani de acasa a unor careieni (sau poate nici nu sunt careieni, poate sunt din alte localitati si sunt in tranzit prin carei) tot conducerea orasului este de vina?! nu sunt destule cosuri de gunoi? nu cred ca nu sunt chiar suficiente. dar hai sa zicem ca nu sunt destule. totusi, eu de ce pot sa pastrez acel mic gunoi (hartie, pet, sau ce-o fi) pana intalnesc un cos de gunoi?

de Buletin de Carei la 26 iulie 2016 - 13:22

Să înţelegem că sunteţi de acord cu aspectul bornelor kilometrice din centrul oraşului? Vă plac cum arată? Careienii sunt de vină pentru cum arată? E o opinie dar nu una reprezentativă pentru careieni.

de lacika la 28 iulie 2016 - 20:52

orasul lui peste prajit! miroase peste tot a coruptie

Lasati un comentariu