Comunicat PNL Satu Mare

• publicat la: 17 august 2016
Comunicat PNL Satu Mare

Partidul National Liberal, filiala Satu Mare, in urma difuzării primei emisiuni TV a dlui Govor Mircea, la Nord Vest TV in calitatea sa nouă de moderator TV, isi exprima următorul punct de vedere: Reprezentanții PNL nu vor participa la emisiunile moderate de dl Govor Mircea pana cand nu vor fi solutionate problemele domniei sale în fata legii, în instanță.

Desigur ca restul emisiunilor trustului nu vor fi afectate de aceasta decizie, in măsura in care exista dorința echipei redacționale ca membrii PNL SM sa fie invitați, sa accepte participarea și sa-si exprime punctele de vedere proprii sau ale partidului.

Ioan Rus                                                   Cosmin Varga,

Președinte PNL Satu Mare               Prim-vicepreședinte PNL Satu Mare

comentarii

de Horia Mărieș la 17 august 2016 - 11:39

Corect pusă problema.
Penalii și escrocii să facă numai emisiuni TV transmise in direct de la Beciul Domnesc.
Ne place când îi vedem acolo.

de Horia Mărieș la 18 august 2016 - 02:25

Limba română chinuită pe terasa unui bar de către un sas:

„Careianul / 11 ore ago
Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Satu Mare anunţă că va reprezentanţii partidului nu vor participa la emisiunea „Politica sătmăreană”, (.,,)

de liberalcareian la 18 august 2016 - 08:58

agramatul nu mai are corectorul de la gazeta si scrie cum stie el cel mai bine. omu doar atat poate. bine macar ca citeste comentariile de pe buletin decarei si corecteaza greselile macar mai invata si el cum se scrie corect…si trebuie sa intelegem ca a fost si suparat ca seful lui a fost bine apreciat de liberali. tupeu de cercetat de justitie sa moderezi emisiuni politice! numai in judetul SatuMare poti auzi asa ceva!

de cineva la 18 august 2016 - 19:40

mare deranj la aliati ca liberalii vor curatenie iin politica

Lasati un comentariu