Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare nu are nimic de comunicat oficial? Presa favorită compensează cu informații

• publicat la: 26 septembrie 2019
Inspectoratul Județean de  Poliție Satu Mare nu are nimic de comunicat oficial? Presa favorită compensează cu informații

Au trecut mai mult de 24 de ore de la crima din Carei din Grădina Viilor.

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare  nu a oferit încă niciun comunicat cu privire la crima din Carei dar nici despre alte situații în care au intervenit polițiștii careieni. Despre toate incidentele și crimele petrecute în Carei informează în schim cu lux de amănunte presa care are polițiști ca rudenii sau care are acces la informații de la cabinetul primarului careian.

Am ajuns ca să dăm telefoane la purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul de Poliție , să cerem detalii și comunicate în timp ce informațiile se oferă pe căi dosnice doar  la cei favorizați.

Nu este primul caz în care numele instituției Poliției apare în materialele presei favorite dar fără a fi apoi urmate de comunicate oficiale.  Cazul polițistei false, al agresiunii de la piața careiană a agentului îmbrăcat în uniformă.

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare nu are nimic de comunicat oficial? Nici pompierii nu au comunicat nimic despre intervenția la care face referire consilierul personal al primarului evazionist Kovacs.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Ionel la 27 septembrie 2019 - 18:36

Alo Poliția Carei!Dormiti!!Situația este scăpată de sub control!!Jos comandantului tablagist!!!Cand era tablagist la circulatie amenda numai pe cei saraci si fara pile!!Mafiot spurcat!Făcut comandant la apelul bocancilor de către mafioți!!Jos Mafia din Carei
Rusine MAI!!!!

de Buletin de Carei la 27 septembrie 2019 - 20:10

Nu este cazul sa jigniti Politia Carei din moment ce purtatorul de cuvant care emite comunicate este la Satu Mare.

de az la 29 septembrie 2019 - 16:51

eger a macska szajaba:”nem kel meg beszarni”

Lasati un comentariu