George Negrea a obținut marele premiu la Festivalul de Folk ” TRIVALE” cu piesa ,,Țara din noi,,

• publicat la: 31 October 2016
George Negrea a obținut marele premiu la Festivalul de Folk ” TRIVALE” cu piesa ,,Țara din noi,,

În data de 29 octombrie 2016, tânărul folkist sătmarean George Negrea a participat la Festivalul Național de Muzică Folk ” TRIVALE” ce s-a desfășurat la Pitești, obținând marele premiu.

În concurs, George a prezentat două compoziții proprii, mai exact piesele ”Iubire-n tribunal” și Țara din noi”, versurile aparținând scriitorului sătmărean Felician Pop.

Juriul a fost format din artiști renumiți, președinte fiind cunoscutul folk-ist Ducu Bertzi. Tânărul sătmărean a impresionat juriul atât cu interpretarea cât și cu mesajul transmis.

Reușita vine după ce în urmă cu o săptâmână a abținut premiul special al juriului la festivalul de cântece de munte ”Sus pe Creasta Munților” ce s-a desfășurat la Avrig, județul Sibiu.

Deasemenea, tânărul folkist va participa în perioada 16-18 noiembrie la Brăila la Festivalul Național de Muzică Folk, ” Chira Chiralina”.

George Negrea este născut în Satu Mare și  pe lângă pasiunea pentru muzică este animat  și de dragostea pentru mașinile de epocă și jurnalism.

comentarii

de Graig Noori la 10 May 2021 - 03:57

Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

Lasati un comentariu