A sosit Bradul de Crăciun la Carei

• publicat la: 29 noiembrie 2016
A sosit Bradul de Crăciun la Carei

Au început  deja pregătirille pentru sărbătorile de iarnă ce se apropie cu paşi repezi.  Bradul de Crăciun va fi amplasat în acest an în incinta parcului din jurul Castelului Karolyi. Luminiţele şi decoraţiunile  aferente sun în curs de montare.  Se montează şi căsuţele  pentru târgul de crăciun ce sunt amplasate pe spaţiul verde din faţa manejului recent reabilitat. Potrivit celor afirmate de primarul Kovacs la ultima şedinţă de CL,  aceste căsuţe au fost împrumutate de la Muzeul Judeţean Satu Mare.

Buletin de Carei

comentarii

de realistul la 29 noiembrie 2016 - 21:14

Bradul este cat tuja de langa Monument!

de echitabilul la 30 noiembrie 2016 - 12:39

Este mai mic ca tuia si ascuns (strategic !!!! )in parc !

de realistul la 1 decembrie 2016 - 22:40

Deci tot nu este buna locatia bradului ? Monumentul Ostasului Roman este intradevar intre niste tuja de 10 m si nu este frumos din partea spurcatului de kovacs ca nu face nimic;dar bustul regelui nu este mascat de nici un tufis in intersectie si este vazut de toti trecatorii(daca vreau ,daca nu vreau).Asta de ce nu-i convine celuilat spurcat de ciuta!spuse „REALISTUL”

de Buletin de Carei la 1 decembrie 2016 - 23:13

Ce anume din articol v-a determinat să trageti o astfel de concluzie eronată? Sau e o modalitate de a vă vărsa amarul pe un consilier pe care nu il puteti santaja sau cumpăra cu atenţii şi favoruri precum cele de la cedarea gratuită a apei termale în scopul unor afaceri cu multe zerouri fără autorizaţii legale.

Lasati un comentariu