Primăria Carei aşteaptă Ziua Naţională din Anul Centenar cu bradul de Crăciun

• publicat la: 27 noiembrie 2018
Primăria Carei aşteaptă Ziua Naţională din Anul Centenar cu bradul de Crăciun

De manifestările dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Primăria Carei şi-a amplasat un brad de Crăciun în curte. Nu ornamente specifice Anului Centenar al statului  de la care încasează indemnizaţiile cei doi demnitari de la conducere.

Am încercat să aflăm când vor fi montaţi ceilalţi 4 brazi în oraş dar doamnele de la compartimentul de comunicare erau  plecate din incinta primăriei la momentul respectiv aşa că am  pus întrebarea domnului Adorian  de la direcţia de spaţii verzi. Acesta a  afirmat că bradul prevăzut a fi amplasat în faţa   Monumentului Ostaşului Român va fi ridicat după data de 1 Decembrie  datorită lui Bogdan Georgescu pe care îl felicităm pentru gest.

Potrivit paginii primăriei Carei, brazii au fost donaţi de Barth Lajos, Pinter Jozsef și Varna Levente-directorul Direcţiei de învăţământ sănătate de la Primăria Carei.

Municipiul Carei prin conducerea din care nu face parte niciun român a montat ornamentele de Crăciun în oraş în data de 22 octombrie 2018, chiar înainte de Ziua Armatei Române.

La Primăria Carei nu există niciun însemn specific sărbătoririi Centenarului iar pe pagina sa oficială nu are nici măcar imaginea cu stema României pe clădire.

La Mulţi Ani România şi din Carei!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu