„Vocea Pacientului”

• publicat la: 4 decembrie 2016
„Vocea Pacientului”

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, care a fost pe 3 Decembrie, noi, cei de la Asociația Werdnig Hoffman ne-am gândit să o celebrăm printr-o lansare de carte, ce va avea loc pe data de 8 Decembrie la Castelul Karolyi, Sala Cavalerilor cu începere de la orele 16:30.

Cartea se numește „Vocea Pacientului” și e scrisă de prietenul nostru, voluntarul și ambasadorul Asociației Werdnig Hoffman, Țole Daniel Ioan.

În carte este vorba despre acceptarea bolii  de catre  pacienți care suferă de o boală rară.

Iată un mic fragment din cartea „Vocea Pacientului”:

“Am renunțat la a mai fi eu pentru a reuși ca vocea pacientului să se facă auzită. Nu regret pentru că asta este bucuria care m-a educat. Iubesc să scriu realitatea pentru că fac parte din ea și asta este o cale prin care reușesc să descopăr în amănunt viața, simțind că voi deveni mai bun, mai uman, mai util. Fiecare cuvânt are puls, desprins din inima lor, tu simte-l când citești și te rog folosește-l atunci când îi vei ajuta. Ajutându-i pe ei ne ajutăm și pe noi. Care este mulțumirea noastră la sfârșitul zilei, dacă implicarea noastră se rezumă la a privi și nimic mai mult? Așadar cred din toată inima mea, că schimbarea noastră este șansa lor la o viață normală!” – autorul cărții Țole Daniel Ioan.

Prin vânzarea acestei cărți, autorul dorește să sprijine două proiecte:
– Asociația Werdnig Hoffman pentru realizarea taberelor de vară pentru tinerii cu dizabilități din România și construirea unei locații adaptată nevoilor lor „Tabăra prieteniei”.
– Asociația SanLife pentru achiziționarea unui aparat ce depistează infecția HIV, Leucemia în stadiile incipiente și numără celulele CD4 pentru pacienții deja seropozitivi.

Împreună cu autorul cărții, Țole Daniel Ioan, suntem la ceea de-a doua colaborare, anul trecut tot așa, am colaborat la lansarea cărții „Dincolo de aparențe” biografia lui Robert Veres, pacient care suferă de o boală rară, din vanzarea căreia, fondurile adunate au ajutat la realizarea celei de-a VIII ediții a taberei de vară pentru tineri cu dizabilități de la Bobald.

Buletin de Carei sursa Robert Veres, presedintie Asociatia Werdnig Hoffman

Lasati un comentariu