„Pe aripile culturii naționale”- 15 ianuarie 2017

• publicat la: 9 January 2017
„Pe aripile culturii naționale”- 15 ianuarie 2017

Ziua Culturii Naționale este marcată de Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni printr-un spectacol organizat la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, duminică, 15 ianuarie 2017, începând cu ora 10,00.

Evenimentul va cuprinde momente muzicale susținute de Dinu Iancu Sălăjanu și de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului și un recital de poezie eminesciană susținut de actrița Alexandra Velniciuc. Pe toata durata acțiunii vor fi proiectate prezentări conținând informații legate de programele derulate de IEH, personalități marcante ale vieții culturale și științifice românești și elemente ale patrimoniului românesc material.

Prin acest proiect, Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni își propune să promoveze valorile culturale și spirituale românești în rândul românilor din țară și din diaspora, dar și al cetățenilor străini care tranzitează aeroportul pe data de 15 ianuarie.

     „Pe aripile culturii naționale”, proiectul dedicat de Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni Zilei Culturii Naționale, face parte din programul „Caravana identității românești”, care cuprinde o serie de acțiuni culturale destinate promovării culturii române și consolidării identității naționale românești.

Partener: Aeroportul Internațional „Henri Coandă”

Parteneri media: TVR Internațional, Radio România Internațional

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu