Primăria Carei recunoaşte nevoia schimbării geamurilor care se închid cu cuiul. Şah-mat la fani

• publicat la: 14 martie 2017
Primăria Carei recunoaşte nevoia schimbării geamurilor care se închid cu cuiul. Şah-mat la fani

Jale mare în grupul local de presă aservită şi printre cei câţiva comentatori – detractori şi fani conducere UDMR  a oraşului  Carei.  Nici măcar Primăria Carei  nu  mai   pune preţ pe atitudinea lor slugarnică şi  întocmeşte  şi proiecte   care au ca obiect  remedierea unor deficienţe semnalate de-a lungul anilor de Buletin de Carei fapt ce denotă că realitatea careieană nu poate fi  omisă. Oare cum se simt cei ce acum pun ştirea cu modernizarea şcolii Vasile Lucaciu  când ştiu că ei nu  semnalat niciodată despre  toate neajunsurile grave care au  impus acest demers ?  Credem că la fel cum s-au simţit şi când au consemnat despre  fâsâirea  propunerii de comasare a şcolilor  de către primar.

Geamurile obosite de vreme de la Şcoala Vasile Lucaciu se închid cu cuiul chiar dacă manipulatorii  ce se visează agenţi secreţi se dau de ceasul morţii să infirme realitatea. Ele se pot vedea cu ochiul liber de către oricine doreşte să facă deplasarea la unitatea şcolară în cauză. Primăria Carei le-a văzut şi a  decis că a venit vremea modernizării lor.

UAT Municipiul Carei a comunicat astăzi că va depune   spre finanţare un  proiect  în valoare de 15,086 milioane lei care  se referă la extinderea Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu cu un corp nou (P+2) și modernizarea clădirii existente. A  fost nevoie de o muncă de 3 ani de zile  pentru a sensibiliza administraţia locală de necesitatea asigurării de condiţii decente pentru actul de învăţământ la  toate şcolile careiene.

Prima semnalare despre situaţia acestor geamuri care se închid cu cuiul a fost în data de 10 septembrie 2013.

Felicităm Primăria pentru decizia de a depune un proiect spre finanţare pentru această şcoală cu tradiţie în învăţământul careian chiar dacă este incertă aprobarea lui.  Personalităţi de seamă din variate domenii de activitate  au fost  profesori sau absolvenţi ai acestui important lăcaş de învăţământ. Dintre ei amintim  numele prof.  Aurel Coza, prof. univ.dr.Ioan Chindriş, prof.univ.dr. Ioan Condor, Prelatul papal Ludovic Vida,  prof. Leontin Ghergariu, prof. univ. Francisc Pal, prof. Matei Francisc, prof.dr.Cornel Toader, prof.dr. Salvator Cupcea,Gheorghe Mureşan, pr.Ignatie Borza, etc.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu