Seară de comedie. „Gunoierul”

• publicat la: 7 martie 2017
Seară de comedie.  „Gunoierul”

 Miercuri, 22 martie, ora 19.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc comedia „Gunoierul” prezentată de Teatrul Ararat din Baia Mare.

Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri, 09-14. Prețul biletului este de 20 lei pentru adulți, iar pentru elevi și pensionari 10 lei.

 „Gunoierul” este primul spectacol al Teatrului Ararat, pe care băimărenii   l-au gustat  în numeroase ocazii (au avut loc peste 40 de reprezentaţii)  dar care a fost prezentat şi la Arad, Sighişoara, Oradea, Iaşi, Bucureşti şi Cluj. Chiar şi românii din străinătate au avut ocazia  să îl  urmăreasca  în cadrul unui turneu întreprins de Teatrul Ararat în Germania. De fiecare dată, comedia, care vorbeşte despre felul în care gunoiul menajer poate revela cele mai intime aspecte ale vieţii noastre, a avut succes, fie că a fost jucată în faţa unui public format din muncitori, fie că a fost urmărită de studenţi sau intelectuali.

Spectacolul – care poate fi jucat în orice fel de spaţiu  întrucât are o recuzită sumară –îi are în formula de distribuţie pe: Claudiu Pintican (fondatorul Teatrului Ararat, actor şi regizor la Teatrul Municipal băimărean), Diana Podăreanu (actriţă la Teatrul Municipal din Baia Mare), Liviu Topuzu (profesor de arta actorului în Târgu Mureş) şi Dan Cordea (actor la Teatrul Municipal din Baia Mare).

Cei care îşi doresc o seară relaxantă în care să uite de grijile cotidiene sunt invitaţi la spectacolul de comedie  „Gunoierul”.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu