Controale la Piaţa Agroalimentară Carei în preajma sărbătorilor

• publicat la: 10 aprilie 2017
Controale la Piaţa Agroalimentară Carei în preajma sărbătorilor

În fiecare zi de luni la Carei este zi de ,,piaţă mare,,  în accepţiunea localnicilor. Cu atât mai mare zi de piaţă se anunţa astăzi 10 aprilie 2017 când Paştele bate la uşă. Gospodarii careieni care  doreau  să îşi rotunjească veniturile modeste au avut însă parte de cea mai mare surpriză. Nu de mese noi, neruginite şi de condiţii decente în Piaţa Agroalimentară Carei ci de  controale de tot felul. Ai bască nu ai bască primeşti amendă pentru te miri ce.

Şi nu vorbim de cei care vând băuturi alcoolice care evident au alt regim ci de  bunicuţele care vin să vândă morcovi şi pătrunjei sau bulion şi zacuscă preparate aceasă în mod tradiţional. Astăzi piaţa din Carei era îngropată de haine vechi şi alte vechituri şi doar ici şi colo zăreai câteva trufandale de sezon.

Să nu care cumva să credeţi că aceste controale inopinate au băgat nasul la munţii de gunoaie dela blocul din spatele Primăriei unde locatarii convieţuiesc cum pot cu cârdurile de şobolani. Au venit doar la foarte micii comercianţi cu produse din gospodăriile lor.

Astfel, rânduri întregi de mese au rămas  goale în plină zi de luni la Piaţa Agroalimentară Carei.

Să aveţi  şi voi  parte de Sărbători Frumoase dragi …,,controlori,,  şi la fel şi părinţii şi bunicii voştri!

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu