Actori celebri la Carei

• publicat la: 3 mai 2017
Actori celebri la Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul care are ca scop cunoașterea personajelor marcante din țările membre ale Uniunii Europene. Lansat în anul 2013 cu poeți reprezentativi, în 2014 aleile au fost denumite după fotbaliști, în 2015 după muzicieni celebri, iar în 2016 după pictori renumiți.

În acest an, aleea principală din parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi va purta numele de ”Aleea Actorilor”, fiind denumită după actori reprezentativi de film sau teatru ai țărilor Uniunii Europene.

Plăcuțele, însoțite de steagurile fiecărei țări, vor conține fotografia actorului, principalele filme în care a jucat, două dintre cele mai importante premii obținute, precum și un cod QR prin intermediul căruia, posesorii de telefoane inteligente pot obține în limba engleză și alte informații despre actori.

Tăierea simbolică a panglicii care inaugurează proiectul ”Europa la ea acasă – Actori reprezentativi din țările Uniunii Europene” va avea loc în data de 9 mai 2017, în jurul orei 11.

Lasati un comentariu