Arde o hală la Sanislău. Update

• publicat la: 27 iunie 2017
Arde o hală la Sanislău. Update

Update, 28 iunie, ora 15,00

. În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:37, I.S.U.,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Sanislău.

Incendiul s-a dovedit a fi unul de amploare, dezvoltat pe o suprafață de aproximativ  2500 mp, la o hală de creştere a păsărilor.

Incendiul s-a manifestat generalizat la aproximativ 90% din suprafaţa imobilului, pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților fiind concentrate în mod progresiv patru autospeciale de stingere cu apă și spumă şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă ale Detaşamentelor de Pompieri din Carei şi Satu Mare şi patru autospeciale de stingere din cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile: Sanislău, Pişcolt, Petreşti şi Foeni.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit atât salvarea a patru hale şi a sediului administrativ, cât şi protejarea proprietăţilor învecinate.

Cauza probabilă a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost un scurtcircuit electric produs la cablul electric defect sau neizolat corespunzător al sistemului de încălzire.

Incendiul a fost lichidat după trei ore, fără a exista victime.

Una din halele de la ferma de pui din Sanisău se află în flăcări. Nu există victime umane dar pagubele sunt deosebit de însemnate. Paguba se ridică la peste 650 mii lei.

Este vorba despre o hală care urma să fie dată în funcţiune în curând deci nu era populată cu pui. Încă nu se cunosc  cauzele declanşării acestui incendiu violent.

 

Vom reveni cu amănunte.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu