Locuitorii de pe strada Morii aduc mulţumiri Buletin de Carei

• publicat la: 27 iunie 2017
Locuitorii de pe strada Morii aduc mulţumiri Buletin de Carei

În data de 24 iunie am publicat un material în care prezentam durerea locuitorilor de pe strada Morii care plătesc impozite la nivel de municipiu  dar beneficiază de condiţii de mediu rural înapoiat.

http://www.buletindecarei.ro/2017/06/strada-morii-din-carei-impozite-de-municipiu-dar-conditii-de-sat-uitat-de-lume.html

Grupul de locuitori a menţionat  pentru Buletin de Carei că bat drumul către Primărie de mai mulţi ani şi de fiecare dată li s-a cerut să aştepte pentru că nu sunt suficiente fonduri sau pentru că nu e momentul potrivit.

Iată că la 3 zile de la apariţia în Buletin de Carei a prezentării stării acestei străzi, o delegaţie de la Primăria Carei condusă de către primarul  Kovacs Eugen a poposit …pe strada Morii.

Buletin de Carei aduce pe această cale sincere mulţumiri primarului Kovacs dar şi echipei sale de la Biroul Tehnic  pentru că  a reacţionat  prompt de această dată  după semnalările noastre şi că oferă şi acestor careieni posibilitatea de a locui pe o stradă  specifică unui oraş european.

Delegaţia din Primărie a luat act de situaţia de la faţa locului, a  promis că va rezolva problema  conductelor de apă potabilă vechi de peste 40 de ani şi că va căuta o modalitate de extindere a canalizării până la  ultima casă.  Datorită lăţimii străzii, se ia în calcul posibilitatea de a turna un strat de asfalt comun  drum-trotuar. Primarul Kovacs a promis că toate aceste lucrări  vor debuta în cel mai scurt timp posibil.

Buletin de Carei mulţumeşte careienilor de pe strada Morii pentru că au dat dovadă de spirit civic şi nu au rămas să vorbească doar pe la colţuri.  Atitudinea lor este demnă de un careian care îşi cunoaşte nu numai obligaţiile ci şi drepturile.

Doar pe Buletin de Carei  puteţi citi despre  modul în care administraţia locală se achită de sarcinile sale  fapt pentru care împotriva noastră a fost dezlănţuită o adevărată campanie de denigrare  de care însă nu ne speriem.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu