Careienii semnalează…

• publicat la: 15 noiembrie 2017
Careienii semnalează…

Noi semnalări vin pe adresa redacţiei Buletin de Carei  de la careieni oneşti, plătitori de taxe şi impozite.  Locuitorii de pe strada Morii au depus la Primăria Carei,la Registratură o solicitare pentru remedierea stării drumului de acces . În imagine apare numărul de înregistrare şi data.  Primăria Carei nu a ofeirt un răspuns scris la această solicitare aşa cum nu oferă nici altora de ne punem întrebarea  de ce sunt plătiţi anumiţi  funcţionari  dacă nu se ocupă cu redactarea unui răspuns aşa cum cere legea.

Aceasta este strada  Morii ….si nu se afla la periferie ci chiar langa strada Mihai Viteazu, artera principala de intrare in oras.

,,asta vara o fost afara domnu primar…o zis luna august vor face drumul…numai promisiune a fost ca sa scape de strada noastra…suntem necajiti si umblam an noroi si an apa…,,

Din cartierul Mihai Viteazu 1  un alt domn ne trimite o imagine de la locul unde se colecteaza gunoiul si ne roaga sa sugeram societatii de salubritate sa  colecteze tot gunoiul cand vin si  golesc containerele.

Buletin de Carei

comentarii

de Romania furata. la 16 noiembrie 2017 - 07:30

Pinochio primar.Fursimint.

de Poet careian la 18 noiembrie 2017 - 08:52

Careienii semnaleaza,asfaltarea termina,sa mearga muncitorii care asfalteaze,oricum lucreza in vecinatate,din bunavoie poate sa face,numai sa fie o intelegere proprie,oricum lucreaza cu harnicie.

Lasati un comentariu