2 din fetele pregătite de Nicuşor Jurj convocate la lotul naţional de fotbal feminin U-15

• publicat la: 14 iulie 2017
2 din fetele pregătite de Nicuşor Jurj convocate la lotul naţional de fotbal feminin U-15

Luni 17 iulie  2017 două dintre fetele  de la echipa careiană de fotbal feminin  DALIANA fac deplasarea la Ocna Șugatag unde au fost convocate și se reunesc cu lotul echipei naționale de fotbal feminin a României U-15, pentru pregătire.  Ele sunt  ONEȚ DAIANA și VICIOCIAN EVELIN

Fetele au făcut față cu brio trialurilor de selecție de la Timișoara și Costinești. Din toamnă, sezonul 2017 / 2018, cele două  careience,  alături de IONUCZ DENISZA,  vor evolua la Clubul de fotbal feminin Independența Baia Mare, cel mai apropiat de Carei.

BRAVO FETELE ! sunteți model și un imbold pentru celelalte fete de la Daliana Carei: 10 la grupa Selecție Primară și 16 la Grupa Inițiere, menţionează antrenorul  licența B – UEFA JURJ NICUȘOR în comunicatul remis redacţiei.

După performanţa lui Denis Ţicle este o bucurie  şi vestea selectării celor două careience la lotul naţional de fotbal feminin ceea  ce demonstrează că oraşul nostru dispune de tineri talentaţi şi antrenori  dedicaţi.

Buletin de Carei

comentarii

de Gicu la 16 iulie 2017 - 06:12

Un antrenor care vrea sa f o treaba buna cu niste Fete talentate pe care primaru kovacs nu vrea sa ajute financiar aceasta echipa cu ceva finantare fff mica fata de ce finanteaza ech de fotbal masculin care nu are nicio Performanta da se cheltuie fff multii baniii pntr nivel de judet

Lasati un comentariu