AugustFest Carei 2017. Recital de neuitat Cătălin Crişan

• publicat la: 10 august 2017
AugustFest Carei 2017. Recital de neuitat Cătălin Crişan

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului AugustFest a continuat miercuri, 9 august 2017 cu a treia zi de evenimente. Muzica uşoară şi şlagărele de altădată au avut rolul principal în această zi.

Programul a fost deschis în jurul orei 19.30 cu a doua parte a recitalului susţinut de soliştii şi formaţia Castelanii de la Centrul Cultural Carei, pregătiţi de prof. Szűcs József.

Au urcat pe scenă formaţia Castelanii Acoustic Project, adică: Pop Niculina, Baumli Júlia, Cosma Cosmina, Cosma Daniel şi solistele Borbély Patricia, Latiş Larisa, Latiş Mălina. Tinerii artişti au interpretat o serie de hituri cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional.

Punctul culminant al serii a fost recitalul susţinut de celebrul solist Cătălin Crişan, care anul acesta împlineşte treizeci de ani de activitate artistică.

Acesta a impresionat publicul numeros prezent în Parcul Dendrologic cu şagărele sale, dintre care amintim: „Sărut Mâna, Doamna Mea”, „Mama” sau „Dacă pleci”. Cei peste 2500 de spectatori l-au aplaudat minute în şir la finalul recitalului, îndrăgitul solist revenind pe scenă pentru a mai interpreta încă o melodie.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei. Manifestarea s-a desfăşurat în cadrul „CAREIFEST 2017”.

Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

Programul evenimentelor culturale din cadrul AugustFest continuă, joi, 10 august 2017, cu o zi dedicată muzicii uşoare şi competiţiilor sportive.

Vă prezentăm programul zilei de joi:

JOI, 10 august 2017, Parcul Dendrologic

ora 18.00STRONG MAN Carei (X) – concurs internaţional de forţă – organizator: FitForce Carei

Parcul Dendrologic, Scena în aer liber

ora 21.00Concert BIKINI (Budapesta)

Lasati un comentariu