DIRECŢIA 5, Cătălin Crişan, Bikini, Dorian Popa, Szandi şi Nicoleta Nucă vor cânta la Carei la AugustFest

• publicat la: 3 august 2017
DIRECŢIA 5, Cătălin Crişan, Bikini, Dorian Popa, Szandi  şi Nicoleta Nucă vor cânta la Carei la AugustFest

Programul CAREI FEST 2017 continuă luni 7 august de la ora 19,00 cu Gala Dansului Careian. Veţi putea urmări fomaţiile  de dans Magic Dans, Club Dance, formaţia de dans modern Still din Arad, Flower din Drobeta Turnu-Severin şi formaţia careiană Lead&Follow.

Marţi 8 august va fi seara muzicii uşoare. Vor evolua de la ora 19,00 solişti de la Castelanii pregătiţi de profesoara Mariana Vulcan şi anume  Ariana Astalîş, Andrei Variu, Ana Fechete şi George Pop. Programul va continua cu formaţia Non Stop iar la final va urca pe scenă Szandi de la Budapesta.

Miercuri 9 august va fi tot  o seară a muzicii uşoare , cu formaţia Castelanii Acustic Project. De la ora 21,00 îl veţi putea asculta pe  Cătălin Crişan.

Ziua de joi va fi rezervată întrecerilor între cei ce se consideră a fi cei mai puternici. De la ora 17,00 va debuta Strong Man Carei  iar  după desemnarea câştigătorilor ne vom putea relaxa la concertul Bikini ce va începe la ora 21,00.

Vineri 11 august 2017, de la ora 19,00 le vom putea asculta pe tinerele soliste din Carei  Sara Holhoş, Hannah  Leneschi, surorile Latiş Mălina şi Larisa, Teodora Nuna.  La ora 20,30 va urca pe scenă Dorian Popa, un  actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul ,,Pariu cu viața,,   alături de colegii săi din Lala Band.

De la 21,30 o veţi putea asculta pe Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă  este o tânără interpretă  de muzică ușoară  și pop. În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings”, distincția fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul Chișinăului.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa Enigma lumii.  În 2015 a participat la emisiunea X Factor unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova

Sâmbătă, 12 august , de la ora 16,00  vom avea parte de o expoziţie de pictură şi grafică semnată Ştefan Gnandt. De la ora 19,30 vor evolua interpretele Borbely Patricia, Pop Niculina şi Latiş Mălina. în deschiderea incendiarului concurs de Miss şi Mister Carei.

DIRECŢIA 5 intră în spectacol de la ora 21,30 iar apoi veţi putea urmări  un Video Mapping de 5 minute.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu, grupul Directia 5 s-a înfiintat în 1991, la Bucuresti. In 1992  trupa  a lansat  albumul „La vulturul de mare cu pestele in gheare”. In cei 26 de ani de activitate, Directia 5 a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, singuri sau alături de nume de referinţă din muzica românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling  dar nu numai.

O atractivă expoziţie de animale de casă şi păsori va avea loc duminică 13 august de la ora 9,00 în organizarea Asociaţiei Colibri din Carei, în curtea şcolii ,,Vasile Lucaciu,,.

Seara, în ultima zi a August Fest  2017 , de la ora 19,00 solistele Nagy Anita, Koch Vanessza, Gal Stefania, Nemeti Tamara, Bagossy Ivett, Toth Viktoria vor evolua în deschiderea concertului susţinut de Kiraly Viktor &  Band din Budapesta.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu