Reacţii după semnalarea lipsei punctelor de prim ajutor la Carei

• publicat la: 1 august 2017
Reacţii după semnalarea lipsei punctelor de prim ajutor la Carei

La o oră de la apariţia articolului din Buletin de Carei referitor la lipsa punctelor de prim ajutor a apărut  un material care face referire la modalitatea în care Primăria Carei va lua măsuri pentru asigurarea protecţiei careienilor de caniculă.

Acesta este articolul nostru…

http://www.buletindecarei.ro/2017/08/primaria-carei-nu-are-puncte-de-prim-ajutor-pentru-canicula-recomandari-doar-pentru-protejarea-animalelor.html

…şi acesta este materialul apărut pe blogul consilierului primarului .

Oare imaginile cu artezienele din oraş şi cu farmaciile să fie o soluţie oferită pe timp de caniculă de un  consilier al primarului?

https://anziksz.com/2017/08/01/termeszetesen-igyekszik-segiteni-a-helyhatosag/

Ne bucurăm  de interesul  acordat materialelor apărute în Buletin de Carei , solicitărilor noastre pentru asigurarea protecţiei careienilor pe timpul caniculei dar   imaginile cu fântânile din oraş  şi cu măsurarea tensiunii  să fie soluţia?

Primăria Carei  nu este capabilă să se mobilizeze  în funcţie de situaţie?

Apreciem  reacţia promptă ce denotă că suntem urmăriţi  dar cum se face că nu există reacţie la asfaltarea în bătaie de joc  a trotuarelor, fapt semnalt de numeroşi careieni?

Pe când publicarea Raportului Curţii de Conturi şi a măsurilor luate pentru recuperarea prejudiciului de 5,777 milioane de lei datorate printre altele şi decontării de lucrări  neexecutate în fapt  dar semnate de diriginte de şantier şi comisie   sau de   ,,Aprobarea şi utilizarea de credite bugetare pentru servicii  juridice care nu au legătura cu scopul, obiectivele,competențele și atribuțiile ce revin, potrivit legii, entității  auditate,,?

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare a transmis către opinia publică, şi prin intermediul Instituţiei Prefectului sfaturi esenţiale care trebuie respectate pe timp de caniculă. Dacă la Satu Mare s-au luat deja  astfel de măsuri de ce în municipiul Carei se aşteaptă semnalările Buletin de Carei pentru ca adminsitraţia să se mobilizeze?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu