Fotbalistele din Carei nu se lasă! Două victorii în Maramureș. Noi întăriri la echipa lui Nicușor Jurj

• publicat la: 9 septembrie 2017
Fotbalistele din Carei nu se lasă! Două victorii în  Maramureș. Noi întăriri la echipa lui Nicușor Jurj

Vineri 08.09.2017 la Ocna Șugatag în județul Maramureș, echipa de fotbal fete Daliana Carei a susținut două meciuri de pregătire, sistem de joc 8+1, obținând două victorii: 4 – 2 cu Sighetu Marmației și 7 – 0 cu echipa gazdă.

Atacul (Viciocian Evelin și Oneț Daiana) care va evolua din luna Octombrie la echipa U-15 a clubului Independența Baia Mare și sperăm să confirme în continuare prezența la echipa națională U-15, au marcat 5 respectiv 4 goluri. Au mai marcat: Cura Roxana și Tillinger Reka. Felicitări întregii echipe.

Nicușor Jurj își întărește considerabil echipa pe care o antrenează astfel că putem consemna nume noi la DALIANA Carei: Găzdac, Toader, Heinrich si Chis la grupa celor mici  iar la echipa mare  Silaghi Sandra, Baumgatner Judith ( ambele din Căpleni) și Reka Tlineger care a revenit de la Juniorul Satu Mare.

Antrenorul Nicușor Jurj  a declarat pentru Buletin de Carei că  așteaptă careienii să sustină echipa fetelor  la următoarele meciuri care vor avea loc la Carei și care vor fi anuntate din timp.

Buletin de Carei

comentarii

de microbist la 12 septembrie 2017 - 22:05

bine fetele!!!!bine jucat nicusor!!!nu ca va pune necuratu sa dati fetele la cluburi straine!!!!

Lasati un comentariu