Oşeni prezenţi la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA de la Carei

• publicat la: 21 October 2017
Oşeni prezenţi la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA de la Carei

Alături de oficalităţile şi invitaţii de onoare ai Despărţământului ASTRA Carei la lucrările Adunării Generale din perioada 13-15 octombrie 2017  au fost prezente   şi asociaţiile culturale din judeţ. Asociaţia Codrenii a venit cu un stand cu produse tradiţionale specifice zonei de Codru iar din partea zonei Oaş a participat prof.dr.Natalia Lazăr, director al Casei orăşeneşti de cultură din Negreşti Oaş. Domnia sa a luat cuvântul lalucrările Adunării Generale ASTRA şi a oferit preşedintelui ASTRA, Dumitru Acu, o păpuşă îmbrăcată în portul popular oşenesc.

Cu toate că reprezentanţii din Oaş au mai avut activităţi în această zi de 14 octombrie 2017  s-au mobilizat în aşa fel încât să aibă o delegaţie şi la Carei, un motiv în plus pentru a le  rămâne recunoscători.

Despărţământul ASTRA Carei aduce pe această cale alese mulţumiri celor două asociaţii cu care colaborează de ani de zile. Prezenţa lor la Carei denotă faptul că asociaţiile culturale ştiu să colaboreze şi să se  susţină în momentele importante.

Toţi cei veniţi din ţară şi străinătate cu prilejul Adunării Geenrale ASTRA de la Carei au apreciat bogata zestre a românilor din aceste locuri.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu