Andrei Păunescu a revenit la Carei. Moment folk în faţa bustului lui Avram Iancu

• publicat la: 12 noiembrie 2017
Andrei Păunescu a revenit la Carei. Moment folk în faţa bustului lui Avram Iancu

O frumoasa manifestare romaneasca a avut loc duminica 12 noiembrie 2017 la Carei.  Aflat in vizita la Satu Mare pentru a juriza concursul de muzica folk in memoria lui Octavian Bud, Andrei Paunescu  a trecut si pe la Carei. A fost primit de cei care  au reusit sa se mobilizeze in timpul scurt  de la aflarea vestii ca va trece prin Carei. Andrei Paunescu  a cantat la fel ca si anul trecut in fata bustului lui Avram Iancu, Eroul National care sta in continuare pe un soclu degradat .

https://www.facebook.com/buletindecarei.ro/posts/1944115715836697

Momentul folk a  cuprins melodii din repertoriul romanesc binecunoscute celor prezenti.

Ca de fiecare data  si aceasta manifestare romaneasca a atras  oprobiul presei de casa a primariei care a iesit imediat la atac cu clasicele jigniri  prin care incearca sa ascunda adevarul despre actuala administratie locala. Incitarile impotriva etniilor din Carei nu fac decat sa confirme inca o data  jocul pe cartea interetnica ca paravan la neregulile din actuala administratie si nu putine.

Nici macar aceste mizerii nu au reusit sa umbreasca bucuria de a-l avea din nou in Carei pe Andrei Paunescu care a promis ca va reveni cat de curand. Miile de vizitatori de la clipul  video din fata bustului lui Avram Iancu din Carei  precum si numeroasele comentarii favorabile nu lasa loc de alte interpretari. La 4 ore de la postarea acestui clip s-au strans peste 600 de like uri, peste 4200 de vizualizari si 100  de comentarii dintre care doar unul nefavorabil. Mai e nevoie de alte comentarii?

Puteti vedea aici clipul video

https://www.facebook.com/AndreiPaunescuOficial/videos/1821405394816112/?hc_ref=ARTC97MejFeZJk7OavhUQOwkZwk4W6Er97Q6ZFFp_tjfOv1FBdwhlOmKLtyRAWZD4AA

Buletin de Carei

Lasati un comentariu