Evoluţii deosebite ale careienilor Eduard Santha şi Manuel Chivari pentru calificarea la Eurovision 2018

• publicat la: 22 ianuarie 2018
Evoluţii deosebite ale careienilor Eduard Santha şi Manuel Chivari pentru calificarea la Eurovision 2018

Alexia & Matei, Eduard Santha din Carei  şi Echoes sunt primii finalişti aleşi de juriul Eurovision România 2018, format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă.

Duminică seară, pe TVR 1, a avut loc prima semifinală a Selecţiei Naţionale Eurovision 2018, de la Focşani, unde au fost selectaţi primii trei concurenţi care ajung în finala din 25 februarie, ce se va ţine la Sala Palatului din Bucureşti.

Manuel Chivari s-a calificat în semifinala Eurovision România din acest an cu “Somebody To Love”, piesă compusă de Michael James Down și Will Taylor.

Tânărul şi talentatul Manuel Chivari, născut în Carei, a reuşit să se claseze pe locul al cincilea în Marea Finală a emisiunii- concurs Românii au Talent, difuzată de postul de televiziune Pro TV, în cursul anului 2016.
Pe parcursul celor cinci semifinale, juraţii vor decide cele 15 piese care vor intra în finala Eurovision România. În finala Selecţiei Naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre piesele rămase în concurs.
Manuel Chivari va evolua în cadrul semifinalei de la Sighișoara, în data de 18 februarie 2018, care va avea la Focșani.

 

 

Lasati un comentariu