Adresele şi telefoanele Primăriei Carei din România preluate de UDMR Carei

• publicat la: 10 februarie 2018
Adresele şi telefoanele Primăriei Carei din România preluate de UDMR Carei

Introduceţi pe Google cuvintele …presedinte UDMR Carei… şi vedeţi ce obţineţi. Accesaţi primele două rezultate…

Buletin de Carei  întreabă conducerea UDMR Carei dacă  nu are posibilitatea de a dispune de o adresa  de mail proprie pentru conducerea sa măcar sau de un număr de telefon înregistrat pe numele organizaţiei.  Cu ce drept foloseşte primarul din Carei adresa Primăriei Carei pe pagina UDMR precum şi adresa electronică şi numerele de telefon??? Preşedintele UDMR Carei nu are altă adresă poştală, de mail şi numere de telefon decât  cele ale unei organizaţii guvernamentale din România? 

Situaţia este identică şi pentru viceprimarul din Carei…

Adresa Primăriei este folosită şi pe pagina  Consiliului Regional Partium. Primarul din Carei nu este singurul care procedează de o asemenea manieră deşi unii dintre membrii acestui Consiliu au adresa personală, cazul lui Bognar Levente.

Să înţelegem că primarul din Carei nu ştie să îşi gestioneze singur o adresă electronică şi apelează la personalul din Primăria Carei pentru problemele organizaţiei UDMR Carei?

Cum se împarte plata convorbirilor telefonice între UDMR Carei şi Primăria  Carei? Cine este plătit pentru a gestiona corespondenţa  de pe adresa primaricar@yahoo.com , adresă oferită şi pe pagina UDMR Carei în dreptul lui Kovacs Jeno? Adică toţi careienii plătesc pentru a se gestiona şi adresa preşedintelui UDMR Carei?

Situaţia e total diferită la Satu Mare unde preşedintele ales al Consiliului Judeţean şi preşedinte al UDMR nu se foloseşte de adresa CJ pentru calitatea sa din UDMR.

Supunem atenţiei reprezentanţilor Guvernului în teritoriu, Guvernului României, preşedinţiei României, modul în care preşedintele UDMR Carei confiscă adresa şi datele de contact ale PRIMĂRIEI CAREI.

Priviţi cu atenţie adresa Primăriei Carei precum şi adresa de mail şi numărul de telefon. Sunt identice cu cele ale UDMR Carei.

Numerele de telefon ce apar scrise cu caractere mari  în prima imagine , sunt tot ale Primăriei Carei chiar dacă ele nu apar pe pagina oficială a Primăriei Carei. Ele sunt numerele de centrală a Primăriei Carei iar 0261 861 663 e numărul de la secretariatul Primăriei Carei. Încercaţi şi vă veţi convinge.

Buletin de Carei

 

comentarii

de costi la 10 februarie 2018 - 23:31

citi romani lucreaza in primarie la carei?
romanii is pusi unde e de tras ca la fonics?

de mine la 11 februarie 2018 - 19:37

Adresele şi telefoanele Mafiotilor Primăriei Carei din România preluate de UDMR Carei .

de Horia Mărieș la 12 februarie 2018 - 18:01

Intrebare la Radio Erevan:

– Cine este plătit pentru a gestiona corespondenţa de pe adresa primaricar@yahoo.com , adresă oferită şi pe pagina UDMR Carei în dreptul lui Kovacs Jeno? Adică toţi careienii plătesc pentru a se gestiona şi adresa preşedintelui UDMR Carei?

– Rãspuns de la Radio Erevan (via sursa numită Opinie de Carei): Adresa de email mentionatã mai sus este gestionatã de numitul Szasz Emil Lóránd, angajat al Primãriei Carei în functia consilier persanal al primarului, ca atribuție de serviciu. Idem administrarea paginii oficiale de facebook a Primăriei Carei. Din asta trăiește consilierul personal.

Cunoscând apucãturile “jurnalistice” insalubre ale acestuia, pur și simplu nu-ți mai vine să te adresezi oficial prin email Primăriei Carei, fiindcă conținutul emailului tău oficial poate fi imediat dezvăluit, și fără nici o jenă sau urmă de bun simț, pe blogul consilierului personal, functie de interesul de moment al acestuia. Această afirmație poate fi dovedită oricând cu probe.

Lasati un comentariu