Poliţia Locală nu intervine pe domeniul public din Parcul dendrologic Carei

• publicat la: 14 februarie 2018
Poliţia Locală nu intervine pe domeniul public din Parcul dendrologic Carei

Poliţia Locală din subordinea Primăriei Carei refuză să ia  măsuri în cazul căruţei părăsite de luni de zile pe spaţiul verde din incinta parcului dendrologic Carei aflat în domeniul public al oraşului. Presa ce asigură cosmetizarea imaginii primarului pe bani publici e ocupată cu biologii şi lucrările despre flora ce va înlocui arborii cu valoare deosebită.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/politia-locala-carei-si-protejarea-spatiilor-verzi-din-parc-venividi-vici.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/in-atentia-garzii-nationale-de-mediu-panoul-informativ-din-parcul-demdrologic-carei-cuprinde-arborii-cu-valoare-deosebita-care-au-fost-taiati.html

Căruţa din parc staţionează sfidător pe spaţiul verde la fel de sfidător ca  asociaţia  care administrează  grajdul din parc , luat în concesiune şi pentru care  nu a mai plătit impozit pe clădire …

UAT Municipiul Carei adică Primăria Carei  a  achiziţionat  în octombrie 2014   2 cai din rasa Lipiţan în valoare de 18.985,36 lei bucata.

Aceştia au  fost  , Atenţie,  ..,,predaţi spre custodie  Asociaţiei Equus Carei,,  care are sediul peste drum de Spitalul Municipal  şi Ambulatoriu adică fosta Policlinică. Adresa oficială semnată de primari şi şefi de departamente  menţionează că achiziţia cailor s-a făcut prin proiectul transfrontalier  dar în acest proiect NU ESTE cuprinsă achiziţionarea de animale!

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/Proiecte/Proiecte17.pdf

Cine jonglează cu banii publici?

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/e-oficial-municipiul-unde-se-cresc-doi-cai-in-centrul-orasului-la-100-m-de-spital-afacerile-unei-uat-si-ignorarea-fiscului.html

Dacă Poliţia Locală din subordinea Primăriei Carei nu are curaj să ia măsuri pentru ridicarea unei căruţe abandonate pe domeniul public din parcul dendrologic atunci ce aşteptări să avem pentru protejarea materialului lemnos sau a altor bunuri de pe domeniul public? De fapt nu degeaba nu organizează Primăria Carei concurs pe postul de director Poliţie Locală şi preferă să numească o anume persoană…Interesele de grup  sunt mai mari decât cele ale municipiului Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Pa la 14 februarie 2018 - 23:19

Cand esti prost de mititel, si ajungi mare, numa te joci

de pro ciuta la 15 februarie 2018 - 21:35

Asa este! cati din consilieri au scoli si cati din cei fara scoli sunt pe functii inalte? prost sa fii ca ajungi tot mai sus.

de stefan la 17 februarie 2018 - 11:21

politia locala si jandarmeria a intrebat daca cine taie copaci in parc are avize?

Lasati un comentariu