Caravana Bosch vine în Carei!

• publicat la: 25 martie 2018
Caravana Bosch vine în  Carei!

Bosch Service Solutions Timișoara organizează interviuri pe loc în  Carei.

Compania germană caută persoane pasionate de lucrul cu cifrele pentru locația din Timișoara. Fii remarcabil și dezvoltă-te pe  plan professional într-o echipă tânără și dinamică.

Dacă știi maghiară la un nivel mediu-avansat și ești pasionat de științele exacte, nu mai sta pe gânduri și hai să ne cunoaștem.  Ambasadorii Bosch vor fi prezenți la Casa de Cultură din Carei în data de 13 aprilie între orele10:00 – 17:00 și îți vor răspunde la întrebări. Înarmează-te cu încredere și listează-ți CV-ul; aceștia sunt primii pași spre o carieră de succes!

Intră în echipa Bosch și ai parte de urmatoarele beneficii:

-pachet salarial atractiv

-program de lucru flexibil

-acces la activități sportive și  servicii medicale

-mediu de lucru internațional

-suport pentru obținerea primei de instalare

Bosch Service Solutions este un furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, care folosește tehnologie de ultimă oră și soluții conectate la internet pentru a dezvolta soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților.

Aproximativ 9.000 de angajați din 27 de locații oferă asistență clienților naționali și internaționali în mai mult de 35 de limbi, în principal din sectoarele auto, călătorii și transport, precum și din sectorul  logistic și cel de tehnologia informației și  comunicațiilor

comentarii

de ioan la 25 martie 2018 - 18:48

dar din ce meserie cauta candidati?

de Cristina la 26 martie 2018 - 11:19

Buna ziua,

Cautam persoane pasionate de lucrul cu cifrele, avem pozitii deschise din sfera contabilitatii si cautam atat persoane fara experienta, cat si candidati care au mai profesat in aceasta arie. Pentru mai multe informatii va asteptam in data de 13 aprilie la Casa de Cultura din Carei.

O zi frumoasa.

de sami la 13 aprilie 2018 - 10:09

caravana Bosch a ajuns la Carei!

Lasati un comentariu