Primăria Carei scoate la concurs postul de consilier pentru Serviciul de contabilitate dar nu face public anunţul pe pagina oficială

• publicat la: 3 martie 2018
Primăria Carei scoate la concurs postul de consilier pentru Serviciul de contabilitate dar  nu face public anunţul pe pagina oficială

Serviciul de contabilitate din Primăria Carei are nevoie de un consilier. Postul este scos la concurs şi afişat pe pagina Guvernului încă din data de 26 februarie 2018 NU şi pe pagina  Primăriei Carei deşi suntem în data de  3 martie 2018. O fi şi acesta cu dedicaţie?

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Carei, Județul Satu-Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Direcţiei Economice, Serviciul Buget Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 martie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Carei din str. 1 Decembrie 1918, nr. 40, telefon 0261/861.566.

Pentru liniştea unor nemulţumiţi de ştirile reale ce apar în Buletin de Carei rugăm Primăria Carei să intervină şi să respecte cetăţenii acestui oraş prin informare în timp real. Se va evita astfel apariţia  în Buletin de Carei a informărilor despre lipsa promovării unui concurs pentru posturi vacante la Primăria Carei.

De ce să nu fie promovat un concurs pentru un post vacant din Primăria Carei?

Buletin de Carei

comentarii

de Marius la 3 martie 2018 - 21:22

Nu scoate la concurs fiind-ca Jeno are nevoie de oamenii lui ca sa poata conduce Primăria Carei ca și un Dictator.

Lasati un comentariu