Politicul ce deranjează sau Ipocrizia unui consilier plătit din banul contribuabilului careian

• publicat la: 19 iulie 2018
Politicul ce deranjează sau Ipocrizia unui consilier plătit din banul contribuabilului careian

Oare pe cine mai vrea în funcţie de conducere primarul Kovacs? Sau de cine mai vrea să scape?  Contribuabilul careian plăteşte  pentru ca persoanele incomode  pentru Kovacs să fie pictate pe blogul finului său angajat ca şi consilier.

În stilul caracteristic, băietul cu trâmbiţa, consilierul primarului Kovacs, preşedinte al UDMR Carei, aduce în discuţie binecunoscuta modalitate de răsplătire cu posturi călduţe a persoanelor care au depus un efort substanţial în campaniile electorale. Doar că referirile se rezumă doar la adresa persoanelor  care au căzut în dizgraţia primarului nănaş şi angajator, la rândul său preşedinte al unei formaţiuni ce se află în Parlamentul României şi a participat la fiecare guvernare indiferent de  partidul câştigător.

Pentru conformitate, aducem la cunoştinţa cititorilor că nici preşedintele PSD Carei nu se află în situaţia de a fi ajuns la ANIF  pe uşa din faţă de la bun început şi nici alţi  careieni care pentru a beneficia de un post de bugetar bine remunerat la direcţiile sociale sau la cele de sănătate trebuie să fie membrii ai unui anume partid.

Dacă tot se face discuţie despre ,, politicul abuzează după cum pofteşte,,  de ce nu am discuta şi despre consilierul judeţean Pinter care ocupă de câteva luni de zile şi  postul de director al unui centru aflat în subordinea Consiliului Judeţean. Sau acesta are un regim special pentru că este preşedinte al ALDE Carei administrator la firma  de familie RoConix a viceprimarului Keizer? Care viceprimar a fost coleg de partid cu Pinter pe vrema când erau amândoi membrii PNL Carei. La ora actuală fiecare dintre ei a optat pentru altă formaţiune politică. Dar viceprimarul Keizer a mai fost coleg de partid şi cu Kovacs Eugen sau Jeno la Partidul Noua Democraţie de Nord Vest , filiala Carei.

Se face referire la abuzul fostului preşedinte al CJ Satu Mare Adrian Ştef doar pentru că acesta a finanţat reabilitarea Monumentului Ostaşului Român de la Carei , refuzat a fi reabilitat de Kovacs  sau a finanţat bustul Regelui Ferdinand Întregitorul României?  Nu cumva se urmăreşte de fapt acapararea secţiei Carei a Muzeului Judeţean pentru a deţine un control total asupra sa?

Să nu cumva să vă închipuiţi că am avea ceva personal cu persoanele enumerate dar dacă tot se face referire la ,,Politicul care abuzează,,   dar e corect să fie pomeniţi toţi.

Prea lipsit de bărbăţie pentru a  apare în public şi a-şi rezolva divergenţele cu adversarii săi politici pe calea conferinţelor de presă sau a comunicatelor, Kovacs a preferat să îşi angajeze doi consilieri personali care sunt redactori activi în presa locală. Cu ajutorul acestora şi al banului public încondeiează orice persoană care îi aduce prejudicii de imagine, o imagine şi aşa mai mult decât şifonată.

Lasati un comentariu