Când angajatul este deasupra primarului careian

• publicat la: 21 ianuarie 2019
Când angajatul este deasupra primarului careian

În timp ce toate instituțiile publice dar mai ales administrațiile locale sunt preocupate de o cât mai bună  gestionare a banului public la Carei primarul Kovacs confundă organizația guvernamentală care este Primăria Carei cu  un SRL personal. O fi nostalgic după cele personale, acum toate falimentare.

Kovacs își permite să angajeze  personal după  beneficiile pe care acesta îl poate aduce îmbunătățirii imaginii sale personale mai ales că este binecunoscută  calitatea sa de datornic la bugetul de stat.

Unul dintre angajații de la cabinetul său personal, plătit din banul public careian , postează în timpul programului de la Primărie și pe blogul și pe pagina sa personală de Facebook fără ca cineva din conducerea orașului să poată interveni. Oare de ce nu poate interveni primarul Kovacs? Cu ce îl are la mână angajatul?

Atunci cum să ne mai mirăm că la Piața agroalimentară din subordinea Primăriei Carei este întreruptă apa potabilă de 2 săptămâni deși toți comercianații sunt cu plățile la zi sau că la un obiectiv turistic cum este Castelul din Parcul Dendrologic nu se dorește  bilet de intrare pentru atragerea de fonduri la bugetul local sau că reprezentanții Guvernului în teritoriu permit primarului Kovacs  înlăturarea plăcilor oficiale cu însemne naționale de pe fațada clădirii Primăriei  sau că UDMR Carei are adresă identică cu Primăria Carei?

Cât de extinsă este caracatița cumetriilor și colaborărilor în deserviciul contribuabilului careian? Ce se aude cu procesul pierdut de primar în fața angajaților săi pe motive de …salarii? Dar cu paguba de 5,77 milioane de lei constatată de Curtea de Conturi?

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/rusine-un-consilier-al-primarului-kovacs-posteaza-pe-facebook-in-timpul-programului.html

.

Lasati un comentariu