Protestăm împotriva asigurării de salarii din banul public pentru persoane care în timpul programului se ocupă cu problemele lor personale!

• publicat la: 14 februarie 2020
Protestăm împotriva asigurării de salarii din banul public pentru persoane care în timpul programului se ocupă cu problemele lor personale!

Tricolorul românesc deranjează membrul UDMR Carei reangajat ca și consilier personal al primarului evazionist, președinte la UDMR Carei.  Cică pe viscol nu e bine să ștergi lentila aparatului cu fularul tricolor. Și vorbim de un aparat de fotografiat proprietate privată nu de  un bun al primăriei Carei.

Reangajatul Megyeri  postează în timpul programului recomandări privind întreținerea unui aparat  de fotografiat. Când nu ai nicio specializare înafară de cea de politician necâștigător pe listele de consilier județean încerci să te bagi în seamă, să ieși din anonimat.

Priviți ora la care postează.

Protestăm împotriva asigurării de salarii din banul public pentru persoane care în timpul programului se ocupă cu problemele lor personale! Amândoi consilierii personali ai primarului evazionist și datornic din Carei postează  pe paginile lor personale în timpul programului din incinta primăriei.

Mai mult respect pentru banul public cerem din partea administrației Kovacs-Keizer-Beko!

Așa se întâmplă când se înlocuiesc specialiștii cu profani.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/acestia-sunt-consilierii-primarului-din-carei-platim-doi-consilieri-pentru-scos-buruieni-de-pe-domeniul-public.html

Lasati un comentariu