Şmecherii la Declaraţiile de Avere şi Interese de la Primăria Carei

• publicat la: 3 iulie 2018
Şmecherii la Declaraţiile de Avere şi Interese de la Primăria Carei

Au apărut Declaraţiile de Avere ale angajaţilor  aparatului de specialitate al primarului de la UATM Carei. Doar 89 de Declaraţii.

Şi de această dată  există angajaţi  care cred că UATM Carei este  o firmă proprietate privată şi nu o organizaţie guvernamentală ce funcţionează din bani publici.

Cel mai şmecher, de departe, este ginerele lui Kovacs Eugen sau Jeno. Acesta a trântit o Declaraţie de Avere din care lipsesc datele din dreptul soţiei sale  precum şi bunurile  trecute pe ultima sa Declaraţie de Avere.

Declaraţia din 2018…

Declaraţie 2016 şi 2015…cea din 2017 lipseşte cu desăvârşire

Nu mai apar nici terenurile şi nici activele financiare sau imobilele deţinute. Mai mult, în anul 2017, ginerele consilier  Giurgiu nu a depus nicio Declaraţie de Avere la fel cum a procedat Varna Levente pentru perioada când şi-a scos concediu fără plată pentru a  lucra în străinătate .

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/hcl/giurgiu%20kovacs%20christian24.pdf

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/giurgiu%20christian001.pdf

Poate a considerat că dacă tata-socru Kovacs nu are trecute în Declaraţiile de Interese calităţile sale de membru fondator  sau membru în comitetul director de la unele asociaţii  de ce nu ar proceda şi el asemenea.

Nu apar nici calităţile de membru în asociaţii ale consilierilor Venig sau Keizer. Venig Gabriela are lipsă Declaraţia de Interese din 2017  dar apar  cele din 2015 şi 2016 unde se specifică calitatea de membru fondator şi membru în comitetul de conducere al asociaţiei care editează  ziarul Nagykarolyi es Videke. Calitatea de administrator remunerat la asociaţia în cauză apare în Declaraţia de Avere din fiecare an.

Pentru cei care nu au reuşit să citească constant materialele apărute în Buletin de Carei vă aducem la cunoştinţă că la şedinţa CL din 20 februarie 2018, primarul a iniţiat un proiect de hotărâre pentru scutirea de la plata impozitelor a asociaţiei unde el figura ca şi membru fondator în  Statutul depus de preşedinta asociaţiei Equus.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/conflict-de-interese-declaratii-mincinoase-abuz-la-cel-mai-inalt-nivel-in-primaria-carei.html

comentarii

de pro ciuta la 3 iulie 2018 - 22:15

Ce treaba ai tu cu declaratiaa de avere a altora ? Mai bine te-ai ocupa cu delaratia de avere a ta ! Nu uita sa treci ce primesti de la secu !!!

de Yusuf la 4 iulie 2018 - 12:25

Madame csuta, cand suportul triplet isi ia mana dupa dumneata….

de Buletin de Carei la 4 iulie 2018 - 14:44

Aţi greşit adresa. Aţi tastat greşit se pare. Mai căutaţi ….

de pro ciuta la 4 iulie 2018 - 14:49

au inceput amenintarile cu dedicatie! mafia nu vrea fara bani moca!

de monica la 4 iulie 2018 - 15:16

ce este un suport de tripleti? unde se foloseste?

de live la 10 iulie 2018 - 23:05

secu nu mai scrie nimika? ati muiat oasele la bai la Tasnad? ati aruncat carnetele de pcr cu care ati venit la Carei?

Lasati un comentariu