Apaserv Carei şi Poliţia Locală reclamate de un careian

• publicat la: 13 august 2018
Apaserv Carei şi Poliţia Locală reclamate de un careian

Buletin de Carei a primit pe adresa redacţiei adică  redactie@buletindecarei.ro, o sesizare depusă de un careian cu spiti civic la adresa Apaserv Carei şi a Poliţiei Locale Carei.  Careianul plătitor de taxe şi impozite este tratat diferit faţă de ceilalţi locuitori de pe strada unde domiciliază.  Vă redăm în continuare sesizarea depusă de careianul cu spirit civic.

Bună ziua,

Mă numesc H. D. din Carei , Str.Tireamului Nr.30. De mai bine de 1 lună în faţa casei mele există o groapă datorita unor  lucrări efectuate de către APASERV Carei.

In tot acest timp au fost două  sau trei echipe care au venit, au constatat și atât.Nu știu exact care  este motivul pentru care toți locuitorii de pe str.Tireamului au fost   racordați la nouă rețea de apa menajera iar eu nu… însă sincer nici nu mă  interesează. Nu sunt inginer și nici nu este problema mea. Problema mea  este că ați făcut o groapă de mai bine de 1 luna de zile și ați lăsat-o  așa.  Consider că am avut destula răbdare și bunăvoință, însă totul are o  limita.

Menționez faptul că :GROAPA ESTE NESEMNALIZATA !!!  Am pus eu niste  țăruși și o sfoară pentru o minimă semnalizare și protecție din pur  spirit civic.  Accentuez: EU ! Pentru că cei de la APASERV nu au semnalizat  locul deloc.   Prin urmare rog Poliția Locală din cadrul Primăriei  Municipiului Carei să constate și să sancționeze firma APASERV pentru  aceasta neglijenţă.

Solicit atât număr de înregistrare pentru această  sesizare din partea APASERV și Poliția Carei, cât și dovada sancțiunii  contravenționale a firmei care execută aceasta lucrare, respectiv APASERV  Carei cu sediul central în Satu Mare.  Solicit de asemenea rezolvarea de urgență a situației create.

.

Lasati un comentariu