TĂCERE TOTALĂ. Neregulile găsite la Primăria Carei de Instituţia Prefectului

• publicat la: 16 august 2018
TĂCERE TOTALĂ. Neregulile găsite la Primăria Carei de Instituţia Prefectului

Va fi denigrată şi Prefectura Satu Mare pentru neregulile constatate la Primăria Carei aşa cum a fost denigrată Direcţia Judeţeană de Cultură când a aplicat legea? Deocamdată omagiatorii primarului tac mâlc.

Tăcere TOTALĂ, pe toate fronturile mediatice apropiate de UATM Carei , în ce priveşte Concluziile privind controlul efectuat la Primăria Carei în urma Ordinului Prefectului  din  5 ianuarie 2018. Consilierii personali ai primarului Kovacs se ocupă doar de denigrarea celor care semnalează neregulile din Primăria Carei inclusiv instituţia Direcţia judeţeană de cultură şi monumente de for public Satu Mare.

Dintre instituţiile care  constată nereguli la UATM Carei face parte şi Instituţia Prefectului Satu Mare. Va avea aceeaşi soartă ca şi Direcţia judeţeană de cultură  care a aplicat legea ?

https://opiniedecarei.com/2018/07/19/directia-judeteana-pentru-cultura-satu-mare-se-joaca-de-a-botanica-la-carei/

Documentul constatator a fost pomenit  în treacăt  în cadrul şedinţei CL din data de 14 august 2018 fără a se face nici o specificare la concluziile sale  deşi ultimul paragraf din Nota de Constatare specifica acest fapt.

Găsiţi în continuare materialul constatator.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu