Din banii careienilor vrea primarul evazionist din Carei să plătească avocat ca să conteste neregulile decoperite în administrație

• publicat la: 23 februarie 2024
Din banii careienilor vrea primarul evazionist din Carei să plătească avocat ca să conteste neregulile decoperite în administrație

Prefectul Radu Roca, reprezentantul guvernului Ciolacu în teritoriu,  susține  în continuare lipsa de transparență și neaplicarea legii la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR. Așa că nici pentru ședința extraordinară a CL Carei anunțată pentru data de 26 februarie 2024 de la ora 15,00 nu se fac publice Proiectele de hotărâre din Ordinea de Zi.

La fel cum se acceptă lipsa Declarațiilor de Avere pentru 4 consilieri municipali.

Domnule prefect Radu Roca, de ce susțineți neregulile din Primăria Carei?

Ordinea de Zi a ședinței CL Carei din data de 26 februarie 2024, ora 15,00:

Primarul evazionist vrea să bage mâna din nou în buzunarul careienilor pentru ca să plătească neregulile din primăria Carei!

Avem un compartiment juridic stufos cu angajați  plătiți din banii careienilor dar primarul nu e mulțumit de perfomanțele lor și vrea mereu proiect de hotărâre pentru a aduce un avocat din Satu Mare, avocat prea ocupat pentru a se ocupa și de procesele de la Carei, exemplu fiind procesul cu Ministerul Culturii pentru amplasarea neautorizată a statuii Kolcsey.

Ședințele Consiliului Local Carei sunt publice și dacă primarul nu are nimic  de ascuns ar trebui să facă public conținutul proiectelor pe care le inițiază dar le ascunde așa cum își ascunde CV-ul din 2008 încoace.

Regretabil este că neregulile din Primăria Carei, lipsa de transparență și de audiențe cu cetățenii sunt susținute tocmai de reprezentantul guvernului în teritoriu, Instituția Prefectului Satu Mare. Cenzura la adresa noastră nu rezolvă probemele grave ci doar le ascunde de ochii electoratului în speranța că nu se vor afla. Speranțe deșarte!

Daniela Ciută

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Krepekin la 23 februarie 2024 - 14:22

Ocupa asta aiurea cu toate,a dezvoltat Careiul într-un oraș pe nivel austriac,cu autobuse electrice(câteodată cu niciun pasager),dar a trebuit pt orașul ăsta MARE,să arătăm ce am realizat,cu parcări care contribuie pt dezvoltare orășelului austriac în zona VERDE(bine că nu cenușiu),dar iarăși trebuie să plătim pt.asta.Bravo domnul primar evazionist,a um o sa bucure când va fi finalizate construcțiile din fondurile europene,mare performanta,bucurați va dragi careieni.

Lasati un comentariu