Buletin de Carei vă urează un An Nou 2019 Fericit!

• publicat la: 31 decembrie 2018
Buletin de Carei vă urează un An Nou 2019 Fericit!

Aho, aho copii şi fraţi,

Staţi puţin şi nu mânaţi,
Lângă noi v-alăturaţi.
Şi cuvântul ne-ascultaţi.

Să vă dea Domnul de toate,

Bucurie, sănătate

S-aveţi parte de Lumină

Să vă fie casa plină

Şi  cămara-mbelşugată!

Buletin de Carei vă urează să aveţi parte de un AN NOU cu bucurii, sănătate şi realizări în tot ceea ce vă propuneţi!

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi  pe tot parcursul anului, şi la bine şi la greu. Vom continua să fim la fel de prompţi şi vă vom oferi în continuare doar ştiri reale din toate domeniile chiar dacă aceasta presupune declanşarea mecanismelor de hărţuire şi linşaj mediatic împotriva noastră de cei plătiţi de primărie pentru aşa ceva. Pentru că le este teamă că vom descoperi cum se împart favorurile şi banii publici apelează la astfel de metode josnice.

Buletin de Carei nu depinde de banii niciunei instituţii şi cu atât mai puţin a unui partid aşa că poate face publice toate ingineriile financiare ale administraţiei actuale precum şi politica discriminatorie aplicată.

Fiecare contribuabil trebuie să ştie unde ajung banii plătiţi de el ca taxe şi impozite aşa că cerem în continuare ca să se facă PUBLICĂ Lista Achiziţiilor pe pagina primăriei, potrivit legii.

Alese mulţumiri se cuvin  cititorilor cu spirit civic care ne trimit mesaje şi imagini despre  diverse situaţii din oraş.

Mulţumim cititorilor  şi  celor care ne susţin în demersurile noastre de  reinstaurare a unui climat de respect reciproc şi nediscriminatoriu în Carei, oraşul multicultural de la graniţa de nord-vest a României.

LA MULŢI ANI CAREI!

LA MULŢI ANI 2019!

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu