Solidaritate careiană! Părinţii sportivilor ajută o mamă cu 4 copii

• publicat la: 18 decembrie 2018
Solidaritate careiană! Părinţii sportivilor ajută o mamă cu 4 copii

Solidaritate careiană de admirat! Careieni cu suflet mare oferă ajutor  necondiţionat unei mămici cu 4 copii de care primăria se face că uită! Astfel de careieni ar trebui să ocupe locurile de la serviciul de asistenţă socială şi nu angajaţi care stau pe Facebook în timpul programului.

,,Asociatia Baschet Club Primo din Carei  l-a primit pe Moşul cu daruri pentru toti copiii şi în acest an . Aceştia au primit pe lângă dulciuri şi câte un maieu reversibil pentru antrenamente. Emotiile au dispărut imediat după aparitia Mosului si copiii s-au întrecut în a-i spune acestuia poezii si cântece care mai de care.
Inainte de sosirea  Mosului  a devenit o traditie să organizăm si o tombola cu scop caritabil unde au fost oferite căşti cu bluetooth power bancuri si boxe bluetooth, in total 8 premii.

Copiii au cumpărat conştiincioşi biletele si au aşteptat cu emoţie tragerea la sorti. In urma tombolei am adunat suma de 1300 lei bani ce au fost oferiti d-nei Laura Ruja o mamica care îşi creşte singură cei 4 copilaşi cu vârste de 3,5,6 si 7 anişori.

Ne-am bucurat cu totii că îi putem veni în ajutor iar părintii au mai adus dulciuri, jucării si hăinuţe pentru toti cei 4 copii, gest care a fost apreciat si pentru care mamica ne-a multumit.

In speranta ca am adus zâmbete pe buzele copiilor si bucurie în sufletul acestei mame care întelege că nu e singură, va multumesc voua dragi parinti, copiilor vostri si nu in ultimul rand sponsorilor care au facut posibil ca acest Mos a bucurat atatea suflete. Sponsorii nostri  sunt SC Alconor Srl, Continental, MW Trade SRL, ZKI Seminte SRL si Farmacia Hago cărora le multumim si pe aceasta cale.
Multumim echipelor de seniori BCM Carei si Drink Team pentru ca ne-au facut mai usoara asteptarea Mosului  prin meciul pe care l-au sustinut.
Vă doresc tututor să aveti parte de Sărbători Fericite si să adunati în jurul mesei numai oameni dragi vouă  alături de care să petreceti,, scrie  Titel Timoc pe pagina sa.

Materialul însoţit de fişierul cu imagini a fost remis ulterior redacţiei Buletin de Carei.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/deci-se-minte-primaria-carei-nu-a-dat-inca-o-locuinta-mamei-laura-ruja-cu-patru-copii.html

Lasati un comentariu