Spectacol caritabil ,,P0VESTE DE CRĂCIUN’’.

• publicat la: 11 decembrie 2018
Spectacol caritabil ,,P0VESTE DE CRĂCIUN’’.
Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare organizează a XIV-a ediţie a campaniei caritabile ,,Poveste de Crăciun’’.
360 de copii  vor lua parte si în acest an la evenimentul ,,Poveste de Crăciun’’, ce are loc marţi, 11 decembrie 2018, de la ora 10.00 la Teatrul de Nord Satu Mare. 
220 de copii ce intra in povestea noastra sunt în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare iar restul sunt beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş.
Programul cuprinde spectacolul de teatru ,,Cenuşăreasa” şi ca in fiecare an, întâlnirea cu ,,Moş Crăciun” ce în acest an a pregătit pentru ei cadouri generoase ce vor contine dulciuri , fructe ,jucarii si haine .
           Cum de la an la an, Mosul a fost tot mai generos , le mulţumim tuturor, celor ce au contruibuit şi au pus câte un pic în darurile celor mici. Au făcut echipă cu ajutoarele moşului: S.C. GALANT LEASING SRL; Cabinet de Avocatură Cosma&Horotan; ingineri topografi autorizaţi de pe lângă Oficiul de Cadastru şi angajaţii acestui oficiu, Art Brutăria Micu, Notar Codreanu Adina-Gherghina, Cuptorul Casei, Fabrica de ciocolată Muller & Prietenii SRL; Nora Munteanu, Camelia Sima și colegii ei, Clasa Pregătitoare B de la Școala Constantin Brâncoveanu împreuna cu învățătoarea Claudia Lengyel împreună cu părinții copiilor şi Grădiniţa ,,Dumbrava Minunată” cu toţi părinţii, copii, educatoarele şi directoarea, Nicoleta Gale.

Va asteptam cu drag la cel mai mare eveniment caritabil din judetul Satu Mare : POVESTE DE CRACIUN eveniment care fara sprijinul mediatic cu care ati contribuit an de an nu ar fi ajuns la dimensiunea la care se afla acum .In numele celor 360 de copii beneficiari va multumim ca ne sunteti alaturi !

Lasati un comentariu