Centura Careiului şi administraţia locală

• publicat la: 1 februarie 2019
Centura Careiului şi administraţia locală

Inaugurarea variantei de ocolire a mun.Carei a avut loc cu incidentele caracteristice Primăriei Carei în data de 20 decembrie 2018.

Dacă până acum primarul Kovacs nu rata nicio ocazie de a se împăuna cu realizarea Centurii Careiului, o investiţie a Ministerului Transporturilor prin Compania de Drumuri, după tăierea panglicii şi continuarea traficului greu prin centrul oraşului nu se mai aude nimic din partea Primăriei.

Locuitorii străzilor Mihai Viteazu şi 25 Octombrie sunt în continuare afectaţi de consecinţele traficului greu pe lângă locuinţele lor. Nimeni nu mai este interesat de a ieşi la rampă cu gura până la urechi pentru a semnala realizarea Centurii.

Poate pentru că nimeni nu este în stare să administreze traficul prin centrul oraşului?

Odată semnată şi predată recepţia lucrării Centura de ocolire Carei administraţia locală este cea care trebuie să se îngrijească de gestionarea traficului greu prin centrul oraşului!

La intrarea pe strada unde locuieşte primarul Kovacs există limitatoare care nu permit traficul greu dar cei care contribuie la bugetul local cu taxe şi impozite nu au parte de  limitatoare după darea în folosinţă a şoselei de centură.

Deci avem limitatoare de mare tonaj pe strada unde locuieşte un primar care nu plăteşte impozite şi taxe locale. Centura Careiului nu mai prezintă interes pentru primarul care şi-a rezolvat problema traficuluigreu la locul unde domiciliază.

În tot acest timp prin centrul oraşului se plimbă nestingherite maşini de mare şi foarte mare tonaj. Ce folos atunci de această investiţie a Guvernului ?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/careienii-semnaleaza-o-noua-zi-cu-trafic-greu-prin-centru.html

comentarii

de Tudor la 1 februarie 2019 - 17:01

Se poate rezolva problema dacă se dorește. Dinspre Oradea lași tirurile sa circule pana pe str. Duzilor iar dinspre Satu Mare lași tirurile sa circule pana pe str. Agoston (fosta Spicului ). Și așa nu se mai circula prin centru.
Ar trebui sa se sesizeze Primăria și sa pună doua semne de interzis. Atât. Dacă se dorește

de pui la 1 februarie 2019 - 17:35

Am explicat cum trebuie sa se circule.Cine vine de la Oradea vine pe centura intra in Carei dinspre Satu Mare si apoi pe Spicului,si invers cind merg la Oradea,vin pe Spicului o iau spre Satu Mare si intra pe centura si merg la Oradea.PE CENTRU INTRE SPICULUI SI MOL NU AU CE CAUTA TIRURI NUMAI CELE CARE ADUC MARFA IN CAREI.TREBUIE PUS LIMITATOARE DE TRANZIT OBLIGATORIU PENTRU TIRURI AFLATE IN TRANZIT.DOAMNE E ASA GREU DE PRICEPUT.Ar trebui sa meargă cetatenii si, la trecerea de pietoni sa oprească citeva tiruri cu nr.strain.In fond orasul este al nostru nu al administratiei.Tirurile fac economie de motorina trecind prin centru si stesindune dupa ce sau cheltuit zeci de mii de euro pt. centura.

de OPINIE la 1 februarie 2019 - 19:58

INCOMPETENTA TOTALA!!!
Mare lucru pentru ei sa priceapa.

de unul la 2 februarie 2019 - 04:54

Din pacate aceasta administratie locala este in totalitate impotriva cetatenilor,,,in sensurile giratorii din oars efectiv iti rupi masina in doua datorita gropilor existente dar camioanele circula in continuare.

de opinie de alegātor la 2 februarie 2019 - 07:57

FĀRĀ PENALI IN ADMINISTRATIA LOCALĀ DIN CAREI!

de Trunxy la 2 februarie 2019 - 22:13

Nu exista o lege prin care Tirurule sa fie obligate sa intre pe centura de ocolire? Acuma pare sa fie optionala la alegerea soferului.

de amza pulea la 3 februarie 2019 - 09:31

ma Suca,ma….ma Suca maaaa…..
ma da rau e sa fii prost….da rau e sa fii prost ma….
ma Suca ma….da rau e sa ai centura in cap…ma Suca maaaa…
ma Suca maaa….da rau e sa fii pe fix maaa….maaa Suca maaaa…
ma da rau e sa fii prost….maaaaa

de Amalia la 3 februarie 2019 - 17:58

la agro e prea greu de digerat ce e valoros si este romanesc? Sau e doar neputinta de a veni cu argumente pentru a combate ce se vede cu ochiul liber adica distrugrea orasului de camioane si tiruri ma suca…

de CiutcaSucksCock la 3 februarie 2019 - 19:14

Your all idiots motherfuckers!!!

de Buletin de Carei la 3 februarie 2019 - 20:12

Acestea sunt argumentele voastre? Limbajul vă caracterizează neputința de a fi corecți și civilizați.

de un io(n) la 4 februarie 2019 - 12:19

@cocosel (mai slab ca pana) 3 feb 19:14
Mai bine ai fi scris ungureste, ca la engleza esti KK/0/vax (nici macar albina!)! „Your” = (al) tau /ta ……, adica un adjectiv pronominal, ca in exemplul „Your damn bloody fucking lips kiss my dick”. La ceea ce suge reaza „cocoselul”, ar fi trebuit scris „You are”, iar nu „Your”. Adica, de exemplu, „You are an idiot ass”. Semnul de plural „s” din „idiots ar fi fost corect NUMAI DACA ar fi pus virgula intre „idiots” si cuvantul urmator! Ei, dar pentru asta trebuie sa mai si stii engleza, nu doar sa reproduci niste cuvinte auzite prin filme americane, ca de exemplu, ceea ce spune Demi Moore la un moment dat, in „G.I. Jane”: „Suck my dick!”

Lasati un comentariu