Alba-Neagra cu Bugetul de Venituri și Cheltuieli de la Spitalul Municipal Carei

• publicat la: 27 iunie 2019
Alba-Neagra cu Bugetul de Venituri și Cheltuieli de la Spitalul Municipal Carei

Alba-Neagra cu Bugetul de Venituri și Cheltuieli de la Spitalul Municipal Carei. Economiștii ratați nu au făcut față materialelor oferite de conducerea Spitalului. Imagini cu impact emoțional pentru cunoscători.

În cadrul ședinței extraordinare de ieri, 26 iunie 2019, consilierii locali careieni au aprobat rectificarea Bugetului local pe anul 2019, respectiv rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Spitalului Municipal Carei pe anul 2019. Au lipsit primarul evazionist Kovacs și reprezentantul Direcției economice.

Deși a fost prezent unul din consilierii primarului, acesta nu a reușit nici de această dată să priceapă ceva din discuțiile legate de Bugetul de Venituri și Cheltuieli.  Ca de altfel nici ceilalți dintre cei care scriu pe bani publici. Și la această ședință, la masa consilierilor locali, grupul PSD, s-a așezat directorul economic de la Spitalul Carei.

La rectificarea bugetului local pe anul 2019 nu au existat dezbateri pentru că era doar o formalitate pentru cuprinderea în buget a  finanțării cu 1,978 milioane lei alocați de Ministerul Sănătății a  achiziției de aparatură medicală și echipamente de comunicații de urgență în sănătate, respectiv cofinanțarea de 200.000 lei din partea Primăriei Carei.

Discuțiile au existat pe marginea bugetului Spitalului Municipal Carei pe anul 2019.  Consilierul opoziției, cum îl numește evazionistul Kovacs  pe consilierul Ilie Ciută, a scos în evidență modul defectuos de întocmire a bugetului de la spitalul din subordinea CL Carei.

,,Avem de aprobat rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli la spitalul din Carei , pe anul 2019. Dar CL nu a aprobat până acum decât  bugetul pe primul semestru din 2019. Nu înțeleg  de ce nu sunteți consecvenți….Când spuneam că formularea e nefericită spuneați că așa trebuie. La aprobarea bugetului pe trimestrul II  vă spuneam că cifrele din buget nu au nimic comun cu realitatea. Uitați dovada! La materiale sanitare pe trim II, s-au propus 100 mii lei iar acum la rectificare  pe trim III se scad 144 mii lei! La reactivi , pe trim II s-a propus o sumă de 100 mii lei iar acum , la rectificarea pe trim III se scad  100 mii lei.

Vă citesc câteva rânduri din Procesul Verbal  al ședinței în care s-a aprobat bugetul pe trim II….spuneam atunci că ..

Intr-adevăr, pe trim II , la hrană pentru oameni erau prevăzuti 0 lei. Acum , la rectificare sunt convins că ați văzut cu toții că apare suma de 196 mii lei.

mai jos actuala propunere de rectificare…

Chiar nu se poate face un buget la care să nu poată spune nimeni nimic?,, a menționat consilierul Ilie Ciută.

Mașina de vot din Consiliul Local a aprobat bugetul în forma propusă de Spitalul Municipal Carei. Și pentru că un  primar mincinos  nu putea să își angajeze ca și consilier decât un bloger mincinos care dezinformează cititorii pentru a-i  cosmetiza imaginea, acesta a consemnat în consecință despre dezbaterile pe tema bugetului de la Spitalul Municipal. Că doar dacă  nu era nănașul evazionist să îi dea un loc de muncă rămânea la scos buruieni de pe domeniul public și în ziua de azi.

Buletin de Carei

P.S.

Găsiți mai jos Proiectul pentru rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli de la Spitalul Municipal Carei. Nespecialiștii să se abțină.

P 2 rectificare Spital

Lasati un comentariu