Elevii de nota 10 din Carei de la Evaluarea Națională

• publicat la: 25 iunie 2019
Elevii de nota 10 din Carei de la Evaluarea Națională

La Evaluarea Națională, 4 elevi din Carei au obținut note de 10 la unele probe scrise. Este vorba despre Suth Karla și Robotin Cosmina la Limba și Literatura Română ,  de Tudor Petcu la Matematică, toți absolvenți ai Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu și de Domokos Blanka Csenge de la Liceul Teoretic  la Limba și Literatura Maghiară.

La nivel local, cei mai mulți absolvenți cu medii peste 9 la Evaluarea Națională provin de la Școala  Gimnazială Vasile Lucaciu, 3 la număr. Fiecare dintre celelalte unități de învățământ au câte un absolvent cu medie peste 9.

La nivelul Liceului Teoretic Carei, din cei 72 de elevi înscriși  7 absolvenți nu s-au prezentat la probele scrise . Au obținut note peste 9 la Limba și Literatura Română un număr de 5 absolvenți și tot 5 absolvenți au obținut note peste 9 la Limba și Literatura Maghiară. La Matematică au obținut note peste 9 doar 3 elevi iar 6 au avut note sub 5 la Limba și Literatura Română. Domokos Blanka Csenge a fost singura absolventă de la Liceul Teoretic care a obținut medie peste 9 la Evaluarea Națională, 9,18.

Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius din Carei, din cei 27 de elevi care au susținut Evaluarea Națională 20 au reușit să obțină medii peste 5.00. Dintre aceștia, 4 au obținut note peste 8 la Limba și Literatura Română iar 10  dintre ei note sub 5.

La Matematică au fost 2 note de 9 iar la Limba și Literatura Maghiară s-au obținut 10 notări  peste 9. Singura medie peste 9 apartine lui Dobran Denise, 9,08.

La nivelul Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu s-au înscris 64 de elevi la Evaluarea Națională, 15 dintre ei obținând medii sub 5.00 dar cele mai mari note au fost obținute de absolvenți ai acestei  unități școlare. Nu mai puțin de 12 note peste  9 au fost consemnate la Limba și Literatura Română dintre care 2 au fost de 10. Tot 12 au fost și notele sub 5 la această probă. La Limba și Literatura Maghiară nu a fost nicio notă peste 9.

La Matematică au obținut note peste 9 absolvenții Danciu Teodor și Tudor Petcu( nota 10).

Cele mai mari medii au fost obținute de  Tudor Petcu(9.65),  Suth Clara (9.25) și Cosmina  Robotin (9.00).

La Școala Gimnazială Nr.1 din Carei s-au înscris  25 de absolvenți dar  au absentat șapte. Din cei 18 elevi care au susținut examenele 15  au obținut medii peste 5.00. Cea mai mare medie a fost obținută de eleva Zdroba Denisa Larisa, 9.40.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu