Noi investiții în Sala Festivă a Primăriei Carei cu simbolistică exclusiv maghiară. Personalități culturale românești refuzate

• publicat la: 29 august 2019
Noi investiții în Sala Festivă a Primăriei Carei cu simbolistică exclusiv maghiară. Personalități culturale românești refuzate

Primarul a convocat o ședința extraordinară pe data de 2 septembrie 2019, de la ora 12,00. Nicio ședința fără rectificare bugetară așa că și pe Ordinea de Zi a întrunirii din 2 septembrie figurează un proiect de rectificare bugetară.

Evazionistul nostru din Carei a inițiat pentru ședința CL un proiect de hotărâre privind aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru modernizarea sistemului de iluminat antipanică la sala Festivă din incinta primăriei Carei unde nu exista simbolistică românească ci doar maghiară. Alți bani altă distracție pentru primarul evazionist renumit pentru numărul de firme personale falimentate.  Nicio personalitate culturală marcantă a românilor din Carei nu este acceptată în Sala Festivă din incinta primăriei Carei.

Ședința Consiliului Local este publică. Puteți asista pentru a urmări la lucru aleșii locali.

http://www.buletindecarei.ro/2017/09/fara-simboluri-romanesti-in-sala-festiva-a-primariei-carei-din-romania.html

ORDINEA DE ZI

Buletin de Carei

comentarii

de Reality la 31 august 2019 - 09:31

Ce asteptam de la acest evazionist,a lasat fabrica de CACAT care nu demult a primit o amenda mare sa functioneze ,nu conteaza ca PARFUMUL excelent miroseste careiul,si nu a lasat in al TREILEA mandat al sau ca primar,ca sa investeasca o firma straina de exemplu BOScHUL,sa mai avem loc de munca,ca din anii 90 nu putem numara pe un DEGET cate fabrici a fost inchise aici in CARei sigur pe el asta nu intereseaza deloc,numai portretele personalitatilor de pe meleagurile maghiare.

de Bebe "Srungaru" la 31 august 2019 - 10:51

vind ” nici de Dabuleni”

de noaptea generalilor cu peter o toole la 31 august 2019 - 11:18

din 1989,au fost facuti 1720 de gennerali unde au lupat ptr ce s au distins ?
nimeni nu stie.verificati ii.

de Buletin de Carei la 31 august 2019 - 12:31

Pe românii careieni îi interesează reprezentarea personalităților culturale locale românești în Sala Festivă. Discriminarea practicată de administrația exclusiv udmr la adresa românilor din oraș.

de Pui la 1 septembrie 2019 - 12:33

Stimați UDMR-isti din 1918 clădirea primăriei este a statului român.In 100 de ani Careiul na produs nici o personalitate romaneasca care sa merite sa fie pusa in sala hanului construit pentru soția grofului care se plictsea in castel.Cit de rău intenționat poți fi că sa excluzi românii.Si daca aici ar fi Ungaria și tot ar fi macar un roman în 100 de ani sa merite fie pus într-un colț al sălii.Apoi se mira că românii incep sa se trezească și să își pună o întrebare simplă .Oare cum ar fi dacă Careiul ar aparține Ungariei daca așa apartinind României ungurii se poarta atît de mizerabil cu românii.

Lasati un comentariu