Vicepremierul Paul Stănescu admiră Primăria Carei fără plăci oficiale și Sala Festivă fără simboluri româneşti

• publicat la: 7 decembrie 2017
Vicepremierul Paul Stănescu admiră Primăria Carei fără plăci oficiale și Sala Festivă fără simboluri româneşti

Pe pagina Primăriei Carei a apărut un material despre vizita Viceprim-ministrului  României, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, Paul Stănescu, la Primăria Carei.  Acesta a fost primit de către primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs şi de reprezentanţii PSD.

Demnitarului român  i-a fost prezentat noul sediu al Primăriei Carei de pe care au fost înlăturate plăcile oficiale cu însemne naționale iar apoi a  participat la o întrunire   cu primarul Eugen Kovacs  şi cu consilierii locali PSD Ioan Oneţ şi Carmen Todea, consilierul judeţean PSD Rodica Maxi şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor.

Niciunul dintre românii plimbaţi de primar prin încăperile Primăriei Carei nu a fost deranjat de lipsa simbolurilor româneşti din Sala Festivă a unei instituţii guvernamentale din România? Sau poate au fost  informaţi că Petofi Sandor si iubita lui ce apar pictaţi pe pereţii Sălii Festive sunt şi români?

http://www.buletindecarei.ro/2017/09/fara-simboluri-romanesti-in-sala-festiva-a-primariei-carei-din-romania.html

Municipiul Carei din România se mândreşte cu numeroase personalităţi româneşti de talie naţională sau europeană dar niciuna dintre acestea nu a fost considerată potrivită de a fi prezentă alături de Petofi Sandor în Sala Festivă renovată cu bani publici.

Oare a fost prezentată şi igrasia apărută de după cele 2 milioane de euro investite până acum pentru renovarea încă nefinalizată a sediului Primăriei?

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/bomba-igrasia-a-iesit-de-dupa-primele-2-milioane-de-euro-bagate-in-cladirea-primariei-carei.html

Buletin de Carei

 

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu