Pe cine va desemna UDMR ca și consilier local la Carei în locul lăsat liber de Eva Mărginean?

• publicat la: 5 august 2019
Pe cine va desemna UDMR ca și consilier local la Carei în locul lăsat liber de Eva Mărginean?

Așa cum anunțam încă din data de 26 iulie 2019, consiliera UDMR Eva Mărginean a părăsit CL Carei pentru a  redeveni consilier județean în urma retragerii consilierului Riedl.

Astfel, pe locul rămas vacant în CL Carei din partea UDMR va trebui desemnat un nou consilier. În mod normal, următorul de pe lista depusă la Biroului Electoral Local înaintea alegerilor locale din 2016.

Pe lista depusă atunci figurau  Ludovic Keizer, Fazakas Zoltán, Leitner Róbert Attila, Hágó Attila Nándor, Müller Johann, Csizmadia Zsolt, Roman Adrian, Tempfli László, Vénig Gabriella, Petkes József, Putovits Tünde, Mărginean Éva, Lukács-Rákóczi Levente, Gindele Imre, Szász Márta, Farkas József, Csizma Róbert, Hágó Áron Ferenc, Belényi Andrea Éva, Nagy Sebastian Valentin, Schuller Lóránt.

Rămâne de văzut pe cine vor agrea liderii UDMR Carei pentru locul lăsat liber de avocata Mărginean, momentan consilier județean UDMR. Consiliera de la UDMR era președinta Comisiei Juridice fiind singura cu pregătire de specialitate, avocat fiind.

Imaginea este de la momentul depunerii candidaturilor din partea UDMR Carei. Dosarele au fost aduse în  sacoșa cu însemnele UDMR de primarul Kovacs care a venit însoțit de consiliera Venig.

Buletin de Carei

comentarii

de Ciuciuca la 6 august 2019 - 20:09

Sa fie daniela ciuta, iti dai seama ambii soti consilieri locali, asta da lovitura!

de Buletin de Carei la 6 august 2019 - 20:22

Ați vrea voi să aveti oameni de talia Daniela Ciută la UDMR…neșantajabili, independenți financiar….Atunci nu ar mai primi UDMR bani de la bugetul local pentru furculițe și foi de dafin si servetele si mancare pentru chefurile lor. Care consilier de la UDMR are firma de producție din 1991 și până acum? Care consilier UDMR nu are legătură cu banii de la primărie sau de la instituții de stat?

de Ciuciuca la 6 august 2019 - 22:03

Am glumit si eu aici ca la noi este plin de seku si nimic nu putem sa spunem.

de reka la 6 august 2019 - 23:07

plin e la primarie de soptitori si de neoseku

Lasati un comentariu