Posturi vacante la Primăria Carei. Detalii despre concurs

• publicat la: 10 august 2019
Posturi vacante la Primăria Carei. Detalii despre concurs

Pe pagina Guvernului României secțiunea ,,Posturi vacante din administrația publică din România,,  nu apar cele 2 posturi scoase la concurs de Primăria Carei ci doar pe site-ul oficial al Primăriei.

Astfel, se scot la concurs 2 posturi dintre care unul de consilier, clasa I, grad profesional asistent, Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor. Se cer:. studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentul in domeniul științelor  juridice; relații internaționale și studii europene sau administrative; vechime în specialitatea minim 1 an.

Celălalt post scos la concurseste de Polițist Local, clasa III, grad profesional debutant, Poliția Locală, Compartiment disciplina în  construcții, protecția mediului și activitatea comercială.

Se cer studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat; vechime nu se solicită:. atribuții conform fișei  postului.

Dosarele de înscriere se depun la Serviciul resurse umane, relații cu publicul, în perioada  09.0g.2019-2g.0g.2019, în zilele de luni – joi intre orele 7,30- 16,00, vineri între orele 7,30 – 13,30.

Concursul constă în trei etape:. selecția dosarelor de înscriere: în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului  de depunere a dosarelor;

Proba scrisă: 11.09.2019, ora l0,00;. interviul: în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Astfel de informații nu sunt  promovate nici pe pagina socială a Primăriei Carei și nici de către angajații din Primărie care  invidiază veniturile inginerilor care au firme de producție aducătoare de profit și fără contracte cu statul.

Să ne gândim că pot fi cu dedicație aceste posturi din moment ce nu se promovează?

DETALII DESPRE CONCURS

Buletin de Carei

comentarii

de Tamas la 12 august 2019 - 12:04

Nici la primăria adica la SRLCAMIN nu sa anunțat că se scot posturi!Nu a fost publicat nicăieri.Primarul de la SRL Camin taie și spânzurat cum vrea.
Ne-am obișnuit deja ca in jud.Satu Mare sunt primării stat in stat.
MA intreb unde este curtea de conturi!?Cred ca pentru o ciorbă își închid ochii.
Rusine
Jos Mafia

de Reality la 17 august 2019 - 12:24

Mai vrea sa angajeze la bugetAri?Oricum au bani multi,nu ca si la sistemul privat unde se castiga putin si nu ajunge banii de la un salar la altul_???.Asa a fost vorba ca este o limita in privinta angajarilor in sistemul bugetar.Dar asta intr adevar pe hartie exista numai,in realitate altfel se intampla.Angajati va sa aveti bani multe nu ca si unii au atata Ca si Pene pe BROASCA.

Lasati un comentariu