Suceveanul Marcel Manoliu câștigă Strongman Carei 2019. Galerie FOTO

• publicat la: 3 august 2019
Suceveanul Marcel Manoliu câștigă Strongman Carei 2019. Galerie FOTO

Sâmbătă, 3 august 2019, de la ora 16.00, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei a avut loc cea de-a douăsprezecea ediție a Concursului internațional de forță „STRONGMAN”, organizat de Asociația Sportivă FITFORCE.

La ediția din acest an s-au înscris sportivi renumiți din trei țări: România, Ungaria și Republica Moldova.

Concursul Strongman este organizat de Fit Force Carei, în cadrul festivalului AugustFest, cu sprijinul Direcţiei de Cultură şi Sport Carei.

Competiția, organizată impecabil de către Daniel Mureșan a durat trei ore și a constat în cinci probe:

Rostogolirea cauciucurilor de 300 și 400 kg, îndreptări cu o mașină de 1,5 tone, „Log lift” cu un buștean până la greutatea maximă de 150 – 160 kg, „Roata lui Conan” cu 250 – 300 kg, „Pietrele lui Atlas” – Ridicarea unor pietre de râu de 140 – 150 – 160 kg pe un suport de 110 cm.

 

Concursul STRONGMAN a fost prezentat de către Adrian Ștefănuți și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului careian.

După numeroasele probe atractive pentru public  dar deloc ușoare pentru concurenți, s-au detașat cei care au demonstrat că pregătirea lor consistentă nu a fost în zadar.

Marcel Manoliu din Suceava câștigă o nouă ediție a STRONGMAN Carei, cea de-a XII-a. Suceveanul a câștigat și ediția de anul trecut a acestei competiții.

Pe locul secund s-a situat  Kovacs Zoltan din  Szolnok  iar poziția a treia a fost ocupată de către Robert Marian din  Bucuresti.

Câștigătorii au fost recompensați cu premii constând în bani, suplimente nutritive, diplome, medalii și cupe, oferite de către organizatori și sponsori.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Ardealul S.A., Mens Mentis, Squad Protection, Agrotex S.R.L. Continental Contitech, Farmacia Gold T Farm, Electrodemaco S.R.L., Proteine House, Steiger S.R.L., Decometal, Techno Service S.R.L., Agro Pataki, MW Trade S.R.L., Alconor Company S.R.L., West Car S.R.L., ABRA-COM S.R.L., Asociația Sportivă FitFotce, Ferma de căpșuni Tămășeu (Oradea), Primăriei Municipiului Carei, Centrului Cultural Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Relu la 4 august 2019 - 07:25

Felicitari organizatorilor!

de Mariana Ieremie la 4 august 2019 - 14:43

A fost un concurs captivant.Organizatorii şi-au demonstrat consecvenţa în succesiunea probelor destul de grele şi solicitante.Concurenţii au dovedit că sunt adevăraţi suporteri pentru coechipierii lor.Bravo!Felicitări!O adevărată dovadă de muncă în echipă!Frumos!

Lasati un comentariu