Captură de 1125 grame de materie vegetală în urma perchezițiilor de la Carei și Satu-Mare

• publicat la: 8 octombrie 2019
Captură de 1125 grame de materie vegetală în urma perchezițiilor de la Carei și Satu-Mare

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat  12 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Satu Mare și Carei, într-un dosar de trafic de droguri.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au desfășurat o acțiune de amploare vizând o grupare specializată în trafic de droguri de risc și trafic de substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanță purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinți și 35 de telefoane mobile.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 7 persoane, în vederea audierii. Față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., al polițiștilor criminaliști și al luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare, precum și al jandarmilor.

comentarii

de mult zgomot ptr nimic la 8 octombrie 2019 - 14:51

“Much Ado About Nothing is a comedy by William Shakespeare thought to have been written in 1598 and 1599, as Shakespeare was approaching the middle of his career. The play was included in the First Folio, published in 1623.”

de Gica la 8 octombrie 2019 - 20:13

Hai ma!De ochii lumii.2-3 aurolaci sunt prinși Niște nimeni in drum.
Poliția Carei cei de la care primiti șpagă sau ciorba si faceti stanga prejur.Ei sunt mafioții.
Multi dintre voi ar trebui să va uitati in oglindă.Nu meritat ținuta statului.
Nemernici
Hai Bucuresti la Carei.Fa controale!!!!!

Lasati un comentariu