Careieni prezenți la lucrările celui de-al IX-lea Forum Anual Consultativ al Rutelor Culturale al Consiliului Europei de la Sibiu

• publicat la: 3 October 2019
Careieni prezenți la lucrările celui de-al IX-lea Forum Anual Consultativ al Rutelor Culturale al Consiliului Europei de la Sibiu

Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural din Carei sunt prezenți în perioada 2-4 octombrie 2019, la Sibiu și Cisnădie la lucrările celui de-al IX-lea Forum Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei.

Delegația careiană este  formată din Dragoș Georgescu și Sorin Matei și participă la eveniment  în urma invitației primite din partea Ministerului Turismului și a Consiliului Europei.

La această întâlnire participă 150 de invitați din 33 de țări, fiind o „premieră națională”, conform declarației Ministrului Turismului, domnul Bogdan Trif, în conferința de presă de la deschiderea Forumului. Acesta a mai menționat că evenimentul are ca scop dinamizarea și crearea de noi semnificații pentru Turismul Cultural din România.

Careienii au oferit informații utile celorlalți participanți și au stabilit parteneriate cu alte entități de profil din domeniu, promovând totodată municipiul Carei și obiectivele turistice din oraș și împrejurimile acestuia.

.
.

comentarii

de o noapte furtunoasa la 4 October 2019 - 04:04

zita,veta,rica venturiano

de penele de broasca la 5 October 2019 - 18:18

penele de broasca

Lasati un comentariu