”Business Forum Nord -Vest” la Satu Mare

• publicat la: 12 mai 2022
”Business Forum Nord -Vest” la Satu Mare

Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor din Satu Mare, împreună cu Asociația Întreprinzătorilor din Maramureș, Federația Patronilor din Bihor, Organizația Patronilor din Sălaj şi Uniunea Națională a Patronatului Român, organizează azi și mâine la Satu Mare prima ediție a “Business Forum Nord-Vest”.

Prefectul Radu Roca a felicitat inițiativa organizatorilor și le-a mulțumit invitaților pentru interesul arătat primei ediții a ”Business Forum Nord -Vest”.

”Salut inițiativa Asociației Economice Româno-Germană pentru Regiunea de Nord Vest și a Camerei Meșteșugarilor de a organiza la SATU MARE prima ediție a evenimentului BUSINESS FORUM NORD VEST!”

Consider că în aceste momente de criză economică după doi ani de pandemie în care agenții economici au avut de suferit , mai mult ca oricând acum e nevoie de o strânsă colaborare între județele noastre din zona de nord vest.

Cred că nu e loc acum de concurență între județele noastre ci de o bună colaborare și conlucrare și promovare a mediului de afaceri din zona de NORD VEST. Doar astfel putem ridica nivelul de trai al locuitorilor zonei noastre.

Vă felicit pentru inițiativă și vă asigur de tot sprijinul meu ca reprezentant în teritoriu al guvernului.

Bun venit la SATU MARE și sunt convins că și noi, și mai ales firmele dumneavoastră vor ieși mai câștigate după acest forum! ”- prefect Radu Roca.

La manifestare a fost prezent  și Ovidiu Silaghi, secretar general al Camerei de Comerț a României.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu